Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Ο ορισμός του value for money σε όλη τη γκάμα της! Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Dacia, η οποία εξελίσσεται διαρκώς σε όλους τους τομείς, έχοντας το Duster για «το 10, το καλό», με πρόσφατη προσθήκη τη νέα γενιά του Sandero Streetway & Sandero Stepway, του μοντέλου που βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση, ως το οικονομικότερο σε αγορά μικρό ή μικρό Crossover της ελληνικής αγοράς, ενώ αναμένεται και το Spring Electric, το φθηνότερο ηλεκτρικό της Ευρώπης! Δείτε περισσότερα

Dacia Duster
Η δεύτερη γενιά του Dacia Duster διατήρησε τα κεκτημένα και έκανε άλματα προόδου στα σημεία που υστερούσε. Το απόλυτα value for money SUV της αγοράς προσφέρεται με μια πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και LPG. περισσότερα »

Dacia Spring Electric
To πρώτο ηλεκτρικό της Dacia είναι το φθηνότερο ηλεκτροκίνητο στην Ευρώπη με τιμή κάτω από 17.000 ευρώ (χωρίς επιδότηση), ηλεκτρική αυτονομία έως 295 χλμ., Crossover στοιχεία και πορτ-μπαγκάζ που θυμίζει μοντέλο της επόμενης κατηγορίας. περισσότερα »

Dacia Sandero Streetway & Sandero Stepway
Το νέο Dacia Sandero πατάει στην πλατφόρμα του νέου Renault Clio, δανείζεται τους κινητήρες του, και εμφανισιακά αρέσει. Από τα λίγα μοντέλα που βγαίνουν σε LPG. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 328 λίτρα. Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα; περισσότερα »