Τομέας 1 – Τοp & Best Sellers μοντέλα!

Αυτή είναι η μάρκα που έχει στο ρόστερ της το best seller ηλεκτρικό της Ευρώπης (Zoe), το πρωτοεμφανιζόμενο μικρομεσαίο SUV με coupe στιλ (Arkana), καθώς επίσης και τα Clio και Captur που μπήκαν στον χορό του εξηλεκτρισμού με Hybrid και Plug-in Hybrid λύσεις. Δείτε περισσότερα

Renault Clio
Μπορεί με την πρώτη ματιά να μην το δείχνει, αλλά το Renault Clio είναι εντελώς νέο και βασίζεται σε νέα πλατφόρμα. Πως καταφέρνει να έχει χαρακτηριστικά ημιαυτόνομης οδήγησης και πως λειτουργεί η πρώτη του υβριδική έκδοση με την οποία προσφέρεται; περισσότερα »

Renault Arkana
περισσότερα »

Renault Zoe
Τι διαφορετικό από άλλα μικρά αμιγώς ηλεκτρικά έχει το Renault Zoe; Πόσα χιλιόμετρα βγάζει με μια φόρτιση και πόσο χρόνο αυτή διαρκεί σε απλή πρίζα και σε ταχυφορτιστή; Έχει καθόλου πορτ μπαγκάζ; περισσότερα »

Renault Clio Hybrid & Captur PHEV
Τα δύο κόμπακτ μοντέλα της Renault, το Clio και το Captur, υιοθετούν την τεχνολογία E-Tech. Το Clio ως αυτοφορτιζόμενο υβριδικό με 140 ίππους και το Captur με Plug-in έκδοση συνδυαστικής ισχύος 160 ίππων και τεχνολογία απευθείας από την Formula 1. Και τα δύο υπόσχονται μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και λιγότερους ρύπους. περισσότερα »

Renault Captur
Το ευρωπαϊκό best seller στην κατηγορία των μικρών SUV άλλαξε γενιά, μεγάλωσε σε διαστάσεις και υιοθέτησε μοντέρνες τεχνολογίες και δυνατότητα υβριδικής κίνησης! Ποια άλλα «όπλα» έχει στην φαρέτρα του; περισσότερα »