Τομέας 3 – Αfter sales υπηρεσίες επόμενης γενιάς!

Οι πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των After Sales υπηρεσιών, που διακρίνονται και στους δείκτες ικανοποίησης, ανταποκρίθηκαν στις αναδυόμενες ανάγκες των κατόχων τους. Δημιούργησαν νέες, καινοτόμες, digital & ανέπαφες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, για την ταχύτερη & ασφαλέστερη εξυπηρέτησή τους. Η νέα εποχή του Service είναι εδώ!

Έχει σχεδιασμό After Sales υπηρεσιών που υπόσχεται «τέλος στις έγνοιες». Με προγράμματα συντήρησης προσαρμοσμένα στις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των κατόχων της. Υπόσχεται πως θα κρατήσει το αυτοκίνητο των κατόχων της 100% ίδιο με την ημέρα που το απόκτησαν και το επιτυγχάνει.

SEAT 7 λόγοι
Οι value for money & αξιόπιστες υπηρεσίες μετά την πώληση αποτελούν πολύ σημαντικό KAI extra λόγο που ο υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου, λαμβάνει υπόψη του ΠΡΙΝ την τελική του επιλογή. περισσότερα »

SEAT υπηρεσίες νέας εποχής
Δίνοντας υψηλή προτεραιότητα και έμφαση στην υγιεινή, η SEAT στοχεύει στο να αισθανθούν όλοι οι κάτοχοι, μοντέλων της μάρκας, ασφαλείς για κάθε ανάγκη και συναλλαγή τους με οποιοδήποτε μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου της. Με λίγα λόγια η SEAT στοχεύει να πει στον κάτοχο της πως δεν είναι μόνος! περισσότερα »