Οι value for money & αξιόπιστες υπηρεσίες μετά την πώληση αποτελούν πολύ σημαντικό KAI extra λόγο που ο υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου, λαμβάνει υπόψη του ΠΡΙΝ την τελική του επιλογή.

SEAT 7 λόγοι

2.154.781 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Μία από τις εταιρείες που ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά είναι η SEAT.
Διαθέτει καλά και ανταγωνιστικά μοντέλα αυτοκινήτου. Επιδιώκει την υψηλή πιστότητα στην μάρκα! Γι αυτό και κυνηγά το καλό σκόρ στην Ικανοποίηση κατόχου!

Ας δούμε πως καταφέρνει το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της δημοφιλούς μάρκας και «οδηγεί» τον κάτοχο SEAT σε εμπειρία εξυπηρέτησης και υψηλή πιστότητα!

Διαθέτουν εμπειρία - Δέχονται δια βίου εκπαίδευση!
Αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα εξουσιοδοτημένων συνεργείων της SEAT. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου σου γίνεται από ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών, που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και  εξειδίκευση που διαθέτουν πάνω στo  συγκεκριμένο ΔΙΚΟ ΣΟΥ μοντέλο. Παράλληλα δέχονται διαρκή εκπαίδευση,  ώστε να γνωρίζουν όλες τις μηχανολογικέ εξελίξεις και τις προηγμένες τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί –ή …έρχονται- για το αυτοκίνητό σου. 

Προσφέρουν εγγυήσεις που καλύπτουν
Κάθε καινούργιο αυτοκίνητο SEAT, συνοδεύεται από την εργοστασιακή του εγγύηση, η οποία αφορά τα μηχανικά του μέρη, την βαφή και την προστασία κατά της σκουριάς. Η πιο σημαντική εκ των 3 κύριων εγγυήσεων που δίνουν οι αντιπροσωπείες είναι αυτή για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Η καθημερινή καταπόνηση των μερών αυτών, σε συνδυασμό µε την παρουσία πολλών εξαρτημάτων, αυξάνει την πιθανότητα βλάβης και καθιστά απαραίτητη την εγγύηση, η οποία θα γλιτώσει από σημαντικά κόστη τον αγοραστή.
  
Το κρατούν 100% αυθεντικό και στη σωστή τιμή
Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία SEAT τοποθετούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι όλα τα ανταλλακτικά φέρουν πάντα την υπογραφή της κατασκευάστριας εταιρίας. Συνεπώς, είναι τα προτεινόμενα ανταλλακτικά τoυ κατασκευαστή που ξέρει πως θα διασφαλιστεί η εύρυθμη και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σου, ενώ παράλληλα καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.

Προσφέρουν more value for money services
Διαθέτουν υπηρεσίες και πακέτα προσφορών, τα οποία είναι ευκαιρίες οικονομίας. Αυτά τα πακέτα, περιλαμβάνουν δωρεάν ελέγχουςvalue services και φυσικά ειδικά εκπτωτικά πακέτα για μεγαλύτερης ηλικίας αυτοκίνητα.

Στις υπηρεσίες αυτές προστίθεται φυσικά και ο δωρεάν εποχικός έλεγχος, ο προ-έλεγχος ΚΤΕΟ, οι ειδικές προσφορές για αγορά ανταλλακτικών ή για επισκευές φανοποιίας, η παροχή οδικής βοήθειας κλπ.
 
Κρατάνε ψηλά την μεταπωλητική αξία
Το αξιόπιστο βιβλίο συντήρησης, το οποίο “κρατάνε” για λογαριασμό του SEAT μοντέλου σας (και το οποίο καταγράφει όλα όσα αφορούν το αυτοκίνητο σας service συντήρησης, επισκευής κλπ), είναι το μεγάλο διαπραγματευτικό σας όπλο, για ένα καλύτερο deal, όταν θελήσετε να το πουλήσετε.  Book Service με σφραγίδα αξιοπιστίας λοιπόν, το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι αγοραστές “μεταχειρισμένου”, και όχι άδικα αφού σε αυτό φαίνεται όλο το ιστορικό συντήρησης και άρα η μεταχείριση που είχε από τον πρώτο ιδιοκτήτη του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)

ford
fiat