Sex on the beach!

9047 Επισκέψεις στο άρθρο

Καλοκαιρινοί προορισμοί πολύβουοι και άλλοι με ηρεμία! Προορισμοί με άριστες τουριστικές υποδομές ή ιδανικοί για campers.Όλοι όμως ενδείκνυνται για..Sex on beach! Μα που πάει το μυαλό σας;! Φημισμένη η Ελλάδα για τις επιλογές που κρύβει για διασκέδαση, σας προκαλεί να τις γευτείτε! Εσείς άραγε έχετε δοκιμάσει; Ένα αθώο cocktail με… πονηρό και πολλά υποσχόμενο όνομα! Εμείς σας παρουσιάζουμε τους 5 καλοκαιρινούς προορισμούς με τα καλύτερα all day beach bars για να το δοκιμάσετε!

 

Ίος: Στον Μυλοπότα το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ

Είναι αλήθεια πως «της έχει βγει το όνομα». Η διάσημη για την έντονη νυχτερινή ζωή της Ίος συγκεντρώνει νεαρόκοσμο από όλο τον κόσμο για ολοήμερο και ολονύχτιο «ξεσάλωμα», το οποίο έχει πραγματικά ταυτιστεί με το όνομά της. Οι ξέφρενοι ρυθμοί, τα πολλά ντεσιμπέλ και το απόλυτα ξεφάντωμα, ακόμα καλά κρατούν και βέβαια οι ορδές των νέων που συρρέουν κάθε καλοκαίρι στη Νιο δε λένε να καταλαγιάσουν. Είναι το αγαπημένο νησί όσων ακόμα μετρούν άφοβα το χρόνο, όσων ξέρουν να χαίρονται τα νιάτα ή απλά τα νοσταλγούν ή τα ζηλεύουν, όσων επιμένουν ακόμα να αισθάνονται νέοι… Τα beach parties στα δεκάδες club που κατακλύζουν την παραλία του Μυλοπότα, μάλιστα, θεωρούνται τα καλύτερα των Κυκλάδων.

 

Χαλκιδική: Για διασκέδαση από το πρωί ως… το επόμενο πρωί

Σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, η χερσόνησος της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική είναι το πιο κοσμοπολίτικο μέρος, εκεί που η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ! Καταπράσινα δάση, καταγάλανα νερά, άρτια τουριστική υποδομή και έντονη ψυχαγωγία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που συνθέτουν το προφίλ της. Κέντρο της διασκέδασης είναι η Καλλιθέα, το σταυροδρόμι που ενώνει τη δυτική με την ανατολική πλευρά της Κασσάνδρας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εμπορικό και κοσμικό θέρετρο, το οποίο χαρακτηρίζεται από μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και ατελείωτους προορισμούς διασκέδασης, με μερικά από τα καλύτερα clubs και beach bars της Χαλκιδικής, στα οποία τα cocktails ετοιμάζουν οι πιο φημισμένοι barmen όλης της Ελλάδας!

 

Πάρος: Ο απόλυτος χαμός στην Πούντα

Η παραλία της Πούντας στην Πάρο είναι μία από τις πιο διάσημες και πολυσύχναστες των Κυκλάδων. Ανταγωνίζεται σε ντεσιμπέλ, χορό και κόσμο το Super Paradise της Μυκόνου, αλλά έχει τη δική της χάρη. Η νεολαία που συρρέει κάθε καλοκαίρι στα beach bars της παραλίας για να ζήσει το πάρτι από πρώτο χέρι, την έχει κάνει την πιο ζωντανή περιοχή του νησιού, περισσότερο ακόμα και από την Παροικιά και τη Νάουσα που κατακλύζονται από νυχτερινά μαγαζιά. Οι νέοι προτιμούν να μείνουν στην Πούντα και να πιουν τις μπύρες και τα cocktails τους on the beach, έχοντας… άμεση πρόσβαση στη θάλασσα για μια βουτιά μετά τη ζέστη του χορού!

 

Μύκονος: Το Super Paradise σε παρασύρει

Μπορεί η απόσταση από τη χώρα της Μυκόνου να δημιουργεί ένα μικρό πρόβλημα για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο, αλλά κατά της άφιξη σας η θάλασσα, η θέα, η μουσική υπόκρουση και φυσικά ο κόσμος και η πληθώρα των επιλογών, θα σας εντυπωσιάσει. Ζωντανό πάρτι απ το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, το Super Paradise ενδείκνυται όχι μόνο για ένα..αλλά για πολλά Sex on the beach. Παρασυρθείτε στους έντονους χορευτικούς ρυθμούς κυρίως ξένων ακουσμάτων που σας προσφέρει απλόχερα και σας υποσχόμαστε πως θα σας ξεσηκώσουν από την πρώτη στιγμή. Χαρείτε, λοιπόν, όλα όσα σας προσφέρει η Μύκονος και μην ξεχνάτε… με μέτρο!

 

Σκιάθος: Πάμε… Μπανάνα!

Τα τελευταία χρόνια, όποιον και να ρωτήσεις θα σου πω «φέτος πάω Σκιάθο»! Το νησί έχει γίνει το απόλυτο “must” της καλοκαιρινής διασκέδασης και της νυχτερινής ζωής, με τα άπειρα beach bars να δίνουν τον παλμό για γλέντι μέχρι πρωίας. Τα πιο ξακουστά βρίσκονται στην παραλία Μπανάνα, όπου η μουσική και το «ξεφάντωμα» συνυπάρχουν δυναμικά. Για μπάνιο, ηλιοθεραπεία, διαφόρων ειδών cocktails αλλά και…extreme sports η όμορφη αυτή παραλία των Σποράδων θα σας κρατήσει σε εγρήγορση και θα σας αποδείξει, γιατί η Σκιάθος αναδεικνύεται σταδιακά στον απόλυτο hot summer προορισμό.