«Εκρηκτική» η φετινή σεζόν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Διαβάστηκε από 1877 αναγνώστες

Διαρκώς όλο και συνεχόμενη αύξηση έχει ο τουρισμός στην Κρήτη.

 
Πιο αναλυτικά, οι ειδικοί θεωρούν ότι μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου συνολικά 7,5 εκατομμύρια επιβάτες θα έχουν διακινηθεί μέσω του αεροδρομίου "Ν. Καζαντζάκης". Εντυπωσιακό της φετινής τουριστικής σεζόν είναι ότι μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 385 κινήσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αύγουστος που πέρασε ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών. Επιπλέον, οι Γερμανοί και Βρετανοί δείχνουν ξεκάθαρα την προτίμηση τους στην μεγαλόνησο, κάτι που είναι ορατό στα νούμερα επισκεψιμότητας τους.
Τέλος,  αυξημένες περίπου κατά 10 με 15%, σε σχέση με πέρυσι, αναμένεται να είναι οι πτήσεις τσάρτερ που φτάνουν στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου και για το Σεπτέμβριο, ενώ πολύ θετικά είναι τα στοιχεία και για τον Οκτώβριο.

 

που να μεινετε - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  • Γνήσια κρητική φιλοξενία

    Στο ιστορικό χωριό των Καπετανιανών Ηρακλείου Κρήτης που φωλιάζει σε μια πέτρινη ράχη της οροσειράς των Αστερουσίων, η Θαλόρη συνδυάζει την γνήσια κρητική φιλοξενία με ένα πλήθος φυσιολατρικών δραστηριοτήτων σε βουνό και θάλασσα.
     2893041762, 6976994896 Περισσότερα

τι να κανετε - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  • Ανακαλύψτε τα μυστικά του Κρητικού μελιού!

    Η μελισσοκομική μονάδα Μελίγυρις συνδυάζει την επιστημονική γνώση με την οικογενειακή παράδοση για να προσφέρει μια σειρά από παραδοσιακά προϊόντα μελιού υψηλής θρεπτικής αξίας που συνδέονται άμεσα με το ειδικό έδαφος και την εξαιρετική χλωρίδα της Κρήτης.
     2891029066 Περισσότερα