«Εκρηκτική» η φετινή σεζόν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Διαβάστηκε από 1747 αναγνώστες

Διαρκώς όλο και συνεχόμενη αύξηση έχει ο τουρισμός στην Κρήτη.

 
Πιο αναλυτικά, οι ειδικοί θεωρούν ότι μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου συνολικά 7,5 εκατομμύρια επιβάτες θα έχουν διακινηθεί μέσω του αεροδρομίου "Ν. Καζαντζάκης". Εντυπωσιακό της φετινής τουριστικής σεζόν είναι ότι μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 385 κινήσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αύγουστος που πέρασε ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών. Επιπλέον, οι Γερμανοί και Βρετανοί δείχνουν ξεκάθαρα την προτίμηση τους στην μεγαλόνησο, κάτι που είναι ορατό στα νούμερα επισκεψιμότητας τους.
Τέλος,  αυξημένες περίπου κατά 10 με 15%, σε σχέση με πέρυσι, αναμένεται να είναι οι πτήσεις τσάρτερ που φτάνουν στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου και για το Σεπτέμβριο, ενώ πολύ θετικά είναι τα στοιχεία και για τον Οκτώβριο.

 

που να μεινετε - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  • Για κάθε επιθυμία

    Τα διαμερίσματα Portela βρίσκονται στο Καστρί,μια όμορφη και ήσυχη τοποθεσία σε απόσταση 50 μέτρων από την παραλία. Έχει θέα από βορρά τα Λασιθιώτικα βουνά και από νότο το Λιβυκό πέλαγος, ικανά να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία και υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες διακοπές
     6971900987, 6996741861 Περισσότερα
  • Γνήσια κρητική φιλοξενία

    Στο ιστορικό χωριό των Καπετανιανών Ηρακλείου Κρήτης που φωλιάζει σε μια πέτρινη ράχη της οροσειράς των Αστερουσίων, η Θαλόρη συνδυάζει την γνήσια κρητική φιλοξενία με ένα πλήθος φυσιολατρικών δραστηριοτήτων σε βουνό και θάλασσα.
     2893041762, 6976994896 Περισσότερα