Η Πάρος στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου

8085 Επισκέψεις στο άρθρο

Αλλη μια τεράστια διάκριση κατάφερε να κερδίσει η Ελλάδα με την Πάρο να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για το 2017.

 
Η πανέμορφη Πάρος κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των αναγνωστών της αμερικάνικης τουριστικής ιστοσελίδας Travel and Leisure κατακτώντας μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές το 2017.

Κολύμπα  στις Κολυμπήθρες δίπλα στους βράχους από γρανίτη
Στις Κολυμπήθρες της Πάρου νιώσε πως είσαι σε ένα τροπικό νησί. Τα καταγάλανα νερά τους και η όμορφη κατάξανθη αμμουδιά σε μαγεύουν. Παρατήρησε τους βράχους από γρανίτη που παίρνουν απίστευτα σχήματα εξαιτίας τις αποσάθρωσης.  Δες τις φυσικές κοιλότητες που δημιουργούνται και βγάλε φωτογραφίες στις «κολυμπήθρες».

Στο λιμανάκι της Νάουσας: Ένα σημείο που διαφημίζεται σε όλο τον κόσμο
Επισκέψου οπωσδήποτε τη Νάουσα της Πάρου και δες το πανέμορφο ψαροχώρι που ξεχώρισε το Travel and Leisure, το χαρακτήρισε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς το 2017 και καλεί επισκέπτες από όλο τον κόσμο να το δουν και να θαυμάσουν την ομορφιά του. Χαλάρωσε στις ταβέρνες της περιοχής και απόλαυσε ένα ουζάκι με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Μονή σφηνωμένη στους βράχους και απίστευτη θέα στο Αιγαίο
Πήγαινε στο Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων  και θαύμασε κάτι το μοναδικό. Το εντυπωσιακό εκκλησάκι μοιάζει να είναι σφηνωμένο μέσα στους βράχους ενώ σου χαρίζει ίσως την ωραιότερη θέα στο νησί με το Αιγαίο να απλώνεται μπροστά σου και να σου γεμίζει τις μπαταρίες. Δες την απίστευτη θέα προς όλη τη δυτική ακτή της Πάρου, το αμμουδερό ακρογιάλι στα Λιβάδια, στο Κρωτήρι αλλά και τις βραχονησίδες «Πόρτες».

Για wind και kite surf στη Χρυσή Ακτή με την αίγλη Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, για ένα τόπο όπου από το 1993 φιλοξενεί αδιάλειπτα τους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοσανίδας (wind surf)! Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές, ίσως οι καλύτερες της Μεσογείου! 
Η παραλία ξεδιπλώνει την αμμουδερή αγκαλιά της στο ανατολικό τμήμα του νησιού, ακριβώς απέναντι από την Νάξο. Είναι η μεγαλύτερη του νησιού με μήκος που φθάνει τα 4 χιλιόμετρα, σχεδόν στο σύνολο τους αξιοποιημένα. Αμέσως μετά ακολουθεί η ακρογιαλιά Τσερδάκια ή Νέα Χρυσή Ακτή ακριβώς στο ίδιο μοτίβο, μόνο που είναι αρκετά μικρότερη.

Tags: ΠΑΡΟΣ