Green SMART GUIDE από το Πράσινο Σπίτι & Κτίριο!

2380 Επισκέψεις στο άρθρο

Διαβάστε το με ένα κλικ και βρείτε το στην Έκθεση στην INDELEX!!! ΝΕΟ Green SMART GUIDE ΜΑΪΟΥ. Κάνε το σπίτι σου SMART στο άψε σβήσε! ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

Από 11 μέχρι 13 Μαϊου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας θα διεξαχθεί για 9η φορά η έκθεση INDELEX αντικείμενο της οποίας είναι η εγκατάσταση και ολοκλήρωση ηλεκτρονικών συστημάτων, επικοινωνίας, ασφάλειας, ελέγχου και αυτοματισμού.

To Πράσινο Σπίτι & Κτίριο - 4green  θα βρίσκεται στην έκθεση INDELEX - SMART HOME Expo με δικό του περίπτερο, στον Αριθμό  C11.
Θα είμαστε εκεί να καλύψουμε όλα τα θέματα της αγοράς για ¨πράσινη ενέργεια¨(ηλιακή, αιολική, γεωθερμική), με αιχμή την ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών συστημάτων, (οικιακών & επενδυτικών). 

Ζητήστε τo ΝΕΟ Green SMART GUIDE ΜΑΪΟΥ!


ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!
- Κάνε το σπίτι σου SMART στο άψε σβήσε!
  • Γλιτώνεις χρήμα!
  • Γλιτώνεισ χρόνο!
  • Προλαμβάνεις τις ζημιές!

- Τι ισχύει για το επόμενο  "Εξοικονομώ Κατ` Οίκον";
-Και πολλά άλλα!...


Διαβάστε το με ένα κλικ εδώ!


Στο μηνιαίο περιοδικό που κυκλοφορέι εδώ και 8 χρόνια,  ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ, καλύπτει όλα τα θέματα της αγοράς για ¨πράσινη ενέργεια¨(ηλιακή, αιολική, γεωθερμική), με αιχμή την ανάπτυξη των φωτοβολταικών συστημάτων, (οικιακών & επενδυτικών). Ταυτόχρονα ενημερώνει τους επισκέπτες – αναγνώστες για όλες αυτές τις νέες τεχνολογίες και τις πρακτικές εφαρμογές τους.

Μείνετε συντονισμένοι!