Κερδίστε πολυτελές 3ήμερο στο Μάννα Γαία!

6159 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Αutotriti Τouring σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Μάννα Γαία σας πάει μοναδικό weekend βγαλμένο από τα πιο τρελά σας όνειρα!

Κάντε Like με 1 κλίκ εδώ

3 απλές κινήσεις για να συμμετάσχετε: 
  • Κάντε like στη σελίδα του AutoΤρίτη Touring στο Facebook!
  • Κάντε tag το άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε αυτό το 3ήμερο.
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ 

Θα ενημερωθείτε με mail αν είστε εσείς ο τυχερός-ή που μαζί με το ζευγάρι του θα απολαύσει ένα ονειρεμένο weekend (2 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο Μάννα Γαία στη Βονίτσα!

Το συγκρότημα Μάννα Γαία βρίσκεται στη Θέση Μάννα στο Βαρκό Βόνιτσας, ακριβώς δίπλα στην θάλασσα. Αποτελείται από πέντε κατοικίες με ανεξάρτητη βεράντα, ιδιωτικό κήπο και εκπληκτική θέα στον Αμβρακικό Κόλπο. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το τζάκι σε κάθε μία κατοικία, το barbeque, οι χώροι ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, αλλά κυρίως το μοναδικό τοπίο, καθιστούν την διαμονή κάθε οικογένειας, ζευγαριού ή παρέας στο Μάννα Γαία πραγματικά αξέχαστη!

Η Βόνιτσα αποτελεί ιδανικό ησυχαστήριο για όσους θέλουν να ξεφύγουν για λίγο από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλά και εξαιρετικό ορμητήριο για εκείνους που θέλουν να εκμμεταλλευτούν τη στιγμή και να επισκεφθούν τα δημοφιλή και υπέροχα τοπία που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής!

Ανακαλύψτε την άλλη ομορφιά της Λευκάδας, σε μια εποχή που ο κόσμος είναι λιγότερος και το φυσικό τοπίο αναδεικνύεται στον απόλυτο βαθμό!

Επισκεφθείτε την κοσμοπολίτικη Πρέβεζα για χαλαρές βόλτες στην προκυμαία και ρακομεζέδες στο Σαϊτάν Παζάρ

Κάντε οικοπεριήγηση στον Αμβρακικό Κόλπο και θαυμάστε τα δελφίνια που θα σας συνοδεύουν στη θαλάσσια βόλτα σας με χορευτικές κινήσεις!

Ανακαλύψτε την αρχαία Νικόπολη, μόλις 7 χλμ. από την Πρέβεζα, με τον τεράστιο αρχαιολογικό χώρο και το εξαιρετικά ενδιαφέρον Αρχαιολογικό Μουσείο.

Όροι/Προϋποθέσεις

 

Tags: WEEKEND