Η «κρητικιά» Πλάκα

Η «κρητικιά» Πλάκα

Αυτή η Πλάκα είναι καλύτερη από της Αθήνας

38777 Επισκέψεις στο άρθρο

Λέγοντας θα πάω στην Πλάκα η πρώτη που έρχεται στο μυαλό των πλείστων είναι η πανέμορφη αθηναϊκή συνοικία κάτω από την Ακρόπολη... Υπάρχουν όμως κι άλλες που την ανταγωνίζονται στα ίσα.

Η Πλάκα της Κρήτης: Η πιο κοσμοπολίτικη της Ελλάδας

Κοινοποίησέ το »

Θες ένα μέρος στην Κρήτη για να νιώσεις μεγιστάνας, σταρ του Χόλιγουντ, ή σπουδαίος ποδοσφαιριστής; Τότε η επιλογή είναι μία και λέγεται επίσης Πλάκα. Το προάστιο της Ελούντας στο Νομό Λασιθίου προσφέρει όλα όσα θες και κάτι παραπάνω. Δεκάδες υπερπολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία, celebrities να διασκεδάζουν σε πάρτι ή να βολτάρουν με τις οικογένειες τους και μπόνους΄η υπέροχη θέα στο νησί της Σπιναλόγκας. Αξίζει επίσης να μάθεις πως στην κρητική πλάκα έγινε μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς «Το Νησί».

Η Πλάκα της Νάξου είναι τα δικά της ...Μάταλα
Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες και δημοφιλέστερες παραλίες της Νάξου. Από διεθνή τουριστικά σάιτ ψηφίστηκε ως μία από τις επτά καλύτερες παραλίες της Μεσογείου. Η μεγάλης έκτασης αμμουδιά της, και οι αμμόλοφοι πίσω από την παραλία μαγνητίζουν τους επισκέπτες δικαιολογώντας και την βράβευσή της. Αξίζει να σημειωθεί πως στις δεκαετίες των 60s και 70s η παραλία της Πλάκας ήταν η αγαπημένη παραλία των χίπις.

Η «Ναξιώτισσα» ΠλάκαΗ «Ναξιώτισσα» Πλάκα

Η Πλάκα του Πηλίου: Μια χρυσή ακτή με καταγάλανα νερά
Πρώτος σταθμός το Πήλιο και η δική του πανέμορφη Πλάκα! Φτάσε σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Μαγνησίας απολαμβάνοντας το κολύμπι στα καταγάλανα νερά της, την ηλιοθεραπεία στη χρυσή της αμμουδιά με τους αμμόλοφους αλλά και την πλούσια βλάστηση που δημιουργούν μια πανδαισία χρωμάτων.

Η Πλάκα του Πηλίου
Η Πλάκα του Πηλίου

Πλάκα Μήλου: Μία κυκλαδική πρωτεύουσα που δεν άγγιξε ο χρόνος
Τα κατάλευκα σπίτια της Πλάκας, κρέμονται πάνω από το λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο δίνοντας μία εντυπωσιακή πρώτη εικόνα στους επισκέπτες. Πήρε το όνομά της από το επίπεδο του εδάφους ενώ αποτελεί μία από τις πιο άθικτες πρωτεύουσες των Κυκλάδων. Στην κορυφή του λόφου της Πλάκας, θαύμασε το επιβλητικό κάστρο του 19ου αιώνα από όπου μπορείς να απολαύσεις ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα στο πιο ρομαντικό νησί του Αιγαίου.

Η Πλάκα της Μήλου
Η Πλάκα της Μήλου