Πηγή φώτο: spourgitas.blogspot.com

Ο Μεγάλος Μάγιστρος σε περιμένει στο παλάτι του

4545 Επισκέψεις στο άρθρο

Φύγε τώρα και επισκέψου το Πρασονήσι, μια παραλία παράδεισο για τα extreme sports, ενώ δες το μεσαιωνικό κάστρο της Ρόδου, ανέβα στο πιο ψηλό βουνό και θαύμασε το εντυπωσιακό ενυδρείο.

 
Μπάνιο με άρωμα  extreme sports στο Πρασονήσι
Είσαι φαν των extreme sports; Με ένα ταξίδι στη Ρόδο επισκέψου το Πρασονήσι, την πανέμορφη παραλία απόλαυσε τις βουτιές και ζήσε μια μοναδική εμπειρία. Ταξίδεψε στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου και θαύμασε τη παραλία με έναν διάδρομο από άμμο να τη χωρίζει σε δύο διαφορετικές παραλίες. Το Πρασονήσι είναι ιδανικό για wind surf και kite surf με τις συνθήκες ανέμου να εναλλάσσονται στη μία και στην άλλη παραλία.

Στο Καστέλο, το επιβλητικό παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου
Πήγαινε στη βορειοδυτική πλευρά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου και δες το πιο σημαντικό σημείο της εποχής των ιπποτών στο νησί. Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών ή Καστέλο. Η επιβλητική του παρουσία με την τεράστια σκάλα, τις πολεμίστρες και τους πύργους θα σε εντυπωσιάσουν ενώ αξίζει να ξέρεις πως στο σημείο αυτό γυρίστηκαν και σκηνές από την πασίγνωστη ταινία El Greco.

Για μαγική θέα στον Αττάβυρο, το πιο ψηλό βουνό της Ρόδου
Ανέβα στον Αττάβυρο, το πιο ψηλό βουνό της Ρόδου και δες τη μαγευτική θέα. Από την κορυφή του βουνού είναι ορατή η Κάρπαθος και πολλά ακόμα από τα Δωδεκάνησα. Δες επίσης το ναό του Ατταβυρίου Διός  ενώ κατεβαίνοντας επισκέψου τα χωριά Έμπωνα και Αγιο Ισίδωρο.

Όλη η μαγεία του Αιγαίου στο εντυπωσιακό Ενυδρείο της Ρόδου
Ανακάλυψε τον υπέροχο φυσικό πλούτο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου σε ένα εντυπωσιακό και άκρως ιστορικό ενυδρείο της Ρόδου. Βρίσκεται στο βορειότερο άκρο του νησιού και αποτελεί διατηρητέο μνημείο. Η εμπνευσμένη από το ζωικό βασίλειο είσοδος και η σπηλιά από πορώδη πέτρα θα σε κάνουν να αισθανθείς πως βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα.
 

Tags: ΡΟΔΟΣ