Το ελληνικό σπίτι των 20 εκατομμυρίων

7611 Επισκέψεις στο άρθρο

Επίλεξε για μια εκδρομή την Πελοπόννησο και το Πόρτο Χέλι με τις μοναδικές ομορφιές που συνδυάζει πολυτέλεια, υπέροχες παραλίες, πολιτισμό και εκδρομές. Φύγε τώρα για την πασίγνωστη γωνιά της Αργολίδας

Κερδίστε Super Δώρο! Weekend και 7 μέρες με το νέο OPEL CROSSLAND X

Δες το Majestic το πιο ακριβό σπίτι της Ελλάδας

Πολυτέλεια και Πόρτο Χέλι πάνε μαζί. Φτάσε μια ανάσα από το Majestic το πιο ακριβό σπίτι της Ελλάδας που κοστολογείται 20 εκατομμύρια ευρώ. Βρίσκεται στο Κουνούπι Αργολίδας και η έκτασή του αγγίζει τα 5 στρέμματα, περιτριγυρισμένα από πευκόδασος και τρεις ιδιωτικές παραλίες. Διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια και 7 υπαίθρια καθιστικά.

Στην Επίδαυρο για το θέατρο και τη μαγευτική θέα
Επισκέψου την ιστορική Επίδαυρο και νιώσε το δέος και την αύρα που εκπέμπει το Αρχαίο Θέατρο. Δες τη μαγευτική θέα προς το Αιγαίο και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να δεις κάποια από τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι.

Στάση για ολόφρεσκο ψαράκι στην Τραχειά
Φεύγοντας από την Επίδαυρο κάνε μια αδιαπραγμάτευτη στάση στην Τραχειά. Οι τράτες βγάζουν καθημερινά ολόφρεσκα ψάρια και η επιλογή του φαγητού σε μία από τις πολλές γραφικές ταβερνούλες της περιοχής, είναι πολύ εύκολη και αλλά σίγουρα μοναδική. Δοκίμασε επίσης ψωμί από τον πρώτο συνεταιρισμό αρτοποιών που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα.

Βουτιές στην Κόστα και μονοήμερη στις Σπέτσες
Πήγαινε στην Κόστα και πάρε καραβάκι και κάνε απόλαυσε μία μονοήμερη εκδρομή στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες. Μάθε περισσότερα για τις Σπέτσες εδώ.