Χαρταετός για ρεκόρ Γκίνες στο Ναύπλιο

2327 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένας κάτοικος του χωριού Πυργιώτικα του Δήμου Ναυπλιέων πήρε το ... έθιμο στα χέρια του και έφτιαξε έναν χαρταετό ... υψηλών προδιαγραφών.

 
Έναν χαρταετό που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και στα ρεκόρ Γκίνες κατασκεύασε κάτοικος του χωριού Πυργιώτικα του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο αυτοσχέδιος χαρταετός διαστάσεων 2,5 επί 2,5 μέτρα. και με 20 μέτρα ουρά, άρχισε να κατασκευάζεται πριν από 2 μήνες και τελειοποιήθηκε πριν λίγες μέρες από τον Σάκη Τράκα. Οι προσπάθειες όμως που έγιναν για να πετάξει ο χαρταετός δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο καιρός δεν του έκανε το χατίρι καθώς εμπόδισε να σηκωθεί ο χαρταετός και δεν βοήθησε να ολοκληρωθεί το εγχείρημα επιτυχώς.

Αυτό βέβαια δεν πτόησε τον δημιουργό ο οποίος θα επιχειρήσει εκ νέου το πέταγμα του πολύ μεγάλου χαρταετού .

 

που να μεινετε - ΝΑΥΠΛΙΟ

  • Χαρείτε τις διακοπές σας στην «Αύρα Ναυπλίου»

    Απολαύστε τις διακοπές σας στην «Αύρα Ναυπλίου», σε ένα από τα μοντέρνα και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, δίπλα σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδος. Μερικές από αυτές είναι οι Μυκήνες, η Επίδαυρος, το αρχαίο θέατρο του `Αργους, η Νεμέα, το Μπούρτζι, και το Παλαμήδι. Η «Αύρα Ναυπλίου» παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για τη ξεκούραση και την επίσκεψή σας στο όμορφο Ναύπλιο.
     +30 27521 81261 Περισσότερα