100 ετικέτες σε μπύρες!

2218 Επισκέψεις στο άρθρο

Εκτός από το μοναδικό περιβάλλον με κήπο και την θέα στα Μετέωρα, στο Ζυθορυχείο θα βρείτε τις καλύτερες μπύρες μέσα από μία τεράστια ποικιλία. Διαθέτει πάνω από 100 ετικέτες σε μπουκάλι και 8 βαρελίσιες. Συνδυάστε τις με λαχταριστούς μεζέδες, φαγητό της ώρας και όχι μόνο!

 
Ο χώρος παραδοσιακός, φτιαγμένος με ξύλο και πέτρα με μοναδική πανοραμική θέα τους βράχους των Μετεώρων και την πόλη της Καλαμπάκας.

Εδώ θα δοκιμάσετε μία τεράστια ποικιλία από μπύρες (πάνω απο 100 ετικέτες σε μπουκάλι και 8 βαρελίσιες), λαχταριστούς μεζέδες, φαγητό της ώρας και όχι μόνο, να απολαύσετε τον καφέ το ποτό και μια μεγάλη ποικιλία με γεύσεις από σοκολάτες και τσάι και ότι άλλο ποθείτε.

Στην μπυραρία “Ζυθορυχείο” εκτός από το μοναδικό περιβάλλον και την θέα μπορείτε να να δοκιμάσετε τις καλύτερες μπύρες μέσα από μία τεράστια ποικιλία. Διαθέτει πάνω από 100 ετικέτες.

Οι λάτρεις των βαρελίσιων έχουν επιλογές πολλές και διαφορετικές καθώς ένα από τα 8 διαφορετικά βαρέλια θα ικανοποιήσει πλήρως τα γούστα τους.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις πιο ξεχωριστές μπύρες πρέπει να επισκεφτείτε το Ζυθορυχείο και να επιλέξετε την κατάλληλη για τα γούστα σας. Εδώ σίγουρα θα βρείτε την γεύση που σας ταιριάζει.

 
 

 

που να μεινετε - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ