Απόλυτη αξιοπιστία

Διαβάστηκε από 1004 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2017

Οικονομία, αξιοπιστία και ευελιξία στην ενοικίαση του αυτοκινήτου στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη.

 
H εταιρεία Rent 4u δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Οι άνθρωποι της Rent4u είναι εδώ για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη στην αυτοκίνηση τόσο με την ενοικίαση όσο και με την πώληση από μια τεράστια γκάμα από ποιοτικά αυτοκίνητα, τηρώντας αυστηρά standards και διαδικασίες, για εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες. Η παραλαβή και η παράδοση των αυτοκινήτων γίνονται είτε σε ένα από τα γραφεία της εταιρείας είτε στην τοποθεσία που επιλέγει ο πελάτης. 

 

που να μεινετε - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  • Mε το κύρος του πύργου και της Χαλκιδικής

    Το φιλικό, οικογενειακό ξενοδοχείο Ξένιος Ζευς στο κέντρο της Ουρανούπολης της Χαλκιδικής σας εγγυάται ποιότητα και άριστες υπηρεσίες. Είναι το μοναδικό ξενοδοχείο δίπλα στο βυζαντινό πύργο και στο λιμάνι από όπου μπορείτε να πάρετε το καραβάκι για να επισκεφτείτε το Aγιο Όρος.
     2377071274, 2377071185 Περισσότερα
  • Aνετη και πολυτελής διαμονή

    Το ξενοδοχείο Lagomandra Hotel and Spa σας υποδέχεται και σας καλωσορίζει την όμορφη Σιθωνία Χαλκιδικής, στην περιοχή του Νέου Μαρμαρά, για να σας προσφέρει άνετη και πολυτελή διαμονή, παρέχοντάς σας εκατόν είκοσι (120) δωμάτια, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
     2375072217 Περισσότερα