Ανανέωση το 2020 με στόχο το 2021

1726 Επισκέψεις στο άρθρο

Η διοργανώτρια εταιρεία Leadertech ανανεώνει τις δραστηριότητές της διοργανώνοντας ταυτόχρονα δύο μεγάλες εκθέσεις :Την 7η Athens International Tourism Expo & της 1η Rent a Bus & Car Expo. Οι δύο Εκθέσεις θα διοργανωθούν παράλληλα 27-29 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi.

Το 2020 είναι μια χρονιά μεγάλης κρίσης για τον τουρισμό , λόγω της πανδημίας, και όλος ο τουριστικός κλάδος στοχεύει πλέον στην επανεκκίνηση του τουρισμού το 2021.
Η διοργανώτρια Εταιρεία Leadertech ανανεώνει τις δραστηριότητές της και διοργανώνει ταυτόχρονα
δύο μεγάλες εκθέσεις που ενισχύουν τις επιχειρήσεις τουρισμού, τον εισερχόμενο κυρίως τουρισμό και τις εταιρείες Transfering.
 
Δύο Εκθέσεις θα διοργανωθούν παράλληλα 27-29 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi
 
7η Athens International Tourism Expo       &          1η RENT A BUS & CAR Expo
H 7η Athens International Tourism Expo   
Είναι η μοναδική και καταξιωμένη πλέον Έκθεση Τουρισμού της Αθήνας απόλυτα στοχευμένη στον εισερχόμενο τουρισμό.
Η Έκθεση έχει φιλοξενήσει, μέχρι το 2019, συνολικά περισσότερους από 1.000 Hosted Buyers (Tour Operators, Travel Agencies, εταιρείες Mice και Associations) από 80 χώρες.
Συμμετείχαν περισσότεροι από 1500 Εκθέτες , από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ την έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 40.000 επαγγελματίες επισκέπτες.
 
H 1η Rent a Bus & Car Expo  
Είναι η πρώτη έκθεση που διοργανώνεται στην Ελλάδα και θα καλύψει τον πολύ μεγάλο κλάδο της ενοικίασης κάθε είδους αυτοκινήτων για κάθε επαγγελματική και ιδιωτική χρήση.
Η τεράστια αγορά ενοικίασης Πούλμαν, Van, Οχημάτων και Ι.Χ αυτοκινήτων θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε έκθεση με εκατοντάδες επιχειρήσεις όλων των επιπέδων και όλων των τύπων αυτοκινήτων.
 
 
Παράλληλες Εκδηλώσεις θα διοργανωθούν με διεθνείς ομιλητές από Ελλάδα και Εξωτερικό
 
Ημερίδα: 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Η Έκθεση, αναγνωρίζοντας την συμβολή και τον καθοριστικό ρόλο των Περιφερειών
και των Δήμων στη προβολή του Ελληνικού Brand name στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας,
θα διοργανώσει την παραπάνω Ημερίδα.
Συντονιστής θα είναι η Περιφέρεια Αττικής και ομιλητές Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι.

Β2B Meetings program - Hosted Buyers &Travel Agents
Στην 7η AIT Expo θα φιλοξενηθούν, όπως κάθε χρόνο, δεκάδες μεγάλοι διεθνείς Hosted Buyers
από περίπου 40 χώρες .Θα καλύπτουν δε όλους τους κλάδους τουρισμού και εφέτος ειδικότερα τα Tours και Transfers τουριστών.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι την εφετινή πολύ δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό , έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 50 Hosted Buyers ενώ το ενδιαφέρον
από πολλούς μεγάλους Tour Operators & Travel Agencies είναι συνεχώς αυξανόμενο.
 
International Teleconference program
Δέκα ημέρες πριν και δέκα ημέρες μετά την έκθεση
Θα δημιουργηθεί στο site των εκθέσεων Open teleconference program  με κοινοποίηση σε χιλιάδες παραλήπτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, σε Οργανισμούς, Hosted Buyers, Travel Agents και Επιχειρήσεις όλων των κλάδων που καλύπτουν οι εκθέσεις. Ο κάθε παραλήπτης θα μπορεί να επικοινωνεί on line με τους εκθέτες που θα επιλέξει με προκαθορισμένα ραντεβού. Ο μηχανισμός αυτός θα προσφέρει στους Εκθέτες πολλαπλασιαστική αξία στην εκθεσιακή τους συμμετοχή και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την πραγματοποίηση επιτυχημένων εμπορικών συμφωνιών.

Hybrid Program & Teleconference Meetings
Για τους Hosted Buyers οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να έχουν φυσική παρουσία από την δική τους χώρα στα Β2Β meetings λόγω προβλημάτων του Covid 19 στις χώρες τους, έχει προβλεφθεί ήδη ειδικό πρόγραμμα με το οποίο θα μπορούν να πραγματοποιήσουν όλα τα προγραμματισμένα meetings τους με τους Εκθέτες μέσω Teleconference. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται και μεγιστοποιείται η επιτυχία και αποτελεσματικότητα αυτών των εμπορικών συναντήσεων.

Διεθνής προβολή των εκθέσεων
Οι Εκθέσεις θα προβληθούν σε χιλιάδες Οργανισμούς και Επιχειρήσεις Τουρισμού και Transfer στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Θα σταλούν περίπου 50.000 News Letters και θα γίνουν συνεχείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι εκθέσεις θα διοργανωθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πλήρη ασφάλεια εκθετών, επισκεπτών και προσωπικού σε έναν άρτια λειτουργικό και οργανωμένο επαγγελματικό χώρο το Helexpo Maroussi.