Ανεση και πολυτέλεια

Διαβάστηκε από 1089 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2017

Μη χάσετε την ευκαιρία και εξερευνήστε κάθε γωνιά της Ρόδου.

 
Από το 1972 το Ruote Car Rental αποτελεί έναν από τους ηγέτες στις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί της Ρόδου λόγω της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών του, τον επαγγελματισμό και τις εξαιρετικές τιμές.

Με άμεση παρτάδοση των αυτοκινήτων από το λιμάνι, το αεροδρόμιο ή το ξενοδοχείο σας η επιχείρηση σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε άνεση και πολυτέλεια σε κάθε γωνιά του μεγαλύτερου νησιού των Δωδεκανήσων.

Tags: ΡΟΔΟΣ
 

που να μεινετε - ΡΟΔΟΣ

  • Υπέροχες διακοπές

    Μόλις 250 μέτρα από τη θάλασσα το ξενοδοχείο Happy Days στη Ρόδο προσφέρει στους επισκέπτες του μαγευτικές διακοπές με δροσιά στην μεγάλης έκτασης πισίνα του που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και δωμάτια με υπέροχη θέα είτε βλέπουν στον κήπο, στην πισίνα ή φυσικά το Αιγαίο Πέλαγος.
     6940967715 Περισσότερα
  • Χαλάρωση και άνεση

    Το Stella Hotel   είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα παραθερισμού που αποτελείται από 6 κτήρια με θέα στη μεγάλη πισίνα και βρίσκεται σε απόσταση 5χλμ. από την αρχαία Λίνδο και 50χλμ. περίπου από την πόλη της Ρόδου. Το Stella Hotel βρίσκεται σε μικρή  απόσταση με τα πόδια από την μαγευτική παραλία Πεύκος.  Περισσότερα