Απολαυστική φιλοξενία

1822 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένας σύντομος περίπατος στην περιοχή Φαληράκι και θα σας βγάλει σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ρόδου.

 

Το Hillside Studios & Apartments απέχει μόλις 1χλμ. από την κεντρική οδό Φαληράκι. Περπατώντας,σε μικρή απόσταση από το θέρετρο, θα πάτε στο ζωντανό κέντρο και σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Ρόδου με άμμο, τη παραλία «Φαληράκι». Η ειρηνική τοποθεσία και η φιλική, διασκεδαστική ατμόσφαιρα απευθύνονται σε όλους τους τύπους επισκεπτών, από οικογένειες έως ζευγάρια.

Το Hillside Studios & Apartments είναι μια οικογενειακή επιχείρηση,αποτελούμενο από ένα καλά εξοπλισμένο συγκρότημα με 65 ευρύχωρα δωμάτια και διαμερίσματα. Προσφέρει κλιματιζόμενα καταλύματα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και στην πόλη του Φαληρακίου και περιλαμβάνει πισίνα, σνακ μπαρ και μίνι Super Market.

Τα στούντιο και τα διαμερίσματα στο Hillside είναι απλά επιπλωμένα και διαθέτουν  ιδιωτικό μπαλκόνι για να απολαύσετε ήσυχες διακοπές, ενώ εξακολουθείτε να είστε κοντά σε όλη τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της πόλης. Το Hillside Resort περιβάλλεται από έναν όμορφο μεσογειακό κήπο γεμάτο με ελιές, γρασίδι και λουλούδια.Η ιδανική του τοποθεσία θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε στην ηρεμία της υπαίθρου.

Tags: ΡΟΔΟΣ