Απολαύστε τη γεύση!

3256 Επισκέψεις στο άρθρο

Ανάμεσα στους μύθους του ποταμού με τις «λαλέουσες» πέστροφες και το αναζωογονητικό ψιθύρισμα των πλατάνων, ακολουθώντας τους δρόμους των χρωμάτων, απολαύστε εκλεκτές γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές με προϊόντα παραγωγής.

Ο Πλανήτερος σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις γεύσεις της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας των Καλαβρύτων. Περιηγηθείτε στον Πλανήτερο σε φιλική και άνετη ατμόσφαιρα, στους χώρους που δημιουργήθηκαν με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, και εμπιστευτείτε την άψογη εξυπηρέτηση και την καθιερωμένη ποιοτική κουζίνα, που θα σας σαγηνέψουν με την αγνότητα και την δυναμικότητα τους, θα σας ξεκουράσουν από την καθημερινότητα και το πέρασμα σας από την περιοχή θα μετατραπεί σε αξέχαστη εμπειρία.

Mε σεβασμό στην παράδοση και με αγνά υλικά τοπικής παραγωγής, στον Πλανήτερο δημιουργούν μοναδικές γεύσεις βασισμένες στην τοπική παραδοσιακή κουζίνα, αλλά και στην πρωτοτυπία που έχει χαρίσει στους ιδιοκτήτες η εμπειρία και το μεράκι για τη δουλειά τους.

Μαγειρευτά, ψητά της ώρας, λαχταριστά ορεκτικά και γλυκά, ποτά, κρασιά και ροφήματα συνθέτουν ένα μοναδικό μενού, που βέβαια στο κέντρο του έχει την πέστροφα και την ξεχωριστή γεύση της. Το εκλεκτό αυτό έδεσμα από το ιχθυοτροφείο, μας προσφέρεται σε μοναδικές συνταγές ως ορεκτικό ή κυρίως πιάτο και αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!