Βρες το αυτοκίνητο των διακοπών σου

2250 Επισκέψεις στο άρθρο

Ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό, με μεγάλη γνώση, υψηλά στάνταρ και ειδικές τιμές.

Με έδρα το νησί της Σκιάθου και υποκαταστήματα σε Αιγάλεω και Κύθνο η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτου Χαλιβελάκης είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό, σεβασμό και υπευθυνότητα για την ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις εργασίες της το 1991 στην περιοχή της Σκιάθου και έκτοτε κατέχει μια σημαντική θέση στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, με τις δραστηριότητές της να επεκτείνονται με τα υποκαταστήματα σε Αιγάλεω και Κύθνο.

Η μεγάλη γνώση του αντικειμένου & τα υψηλά στάνταρ που παρέχονται σε συνδυασμό με τις ειδικές τιμές, μπορούν να εγγυηθούν την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Επιλέξτε την εταιρεία Χαλιβελάκης για την εγγύηση χαμηλότερης τιμής, χωρίς πιστωτική κάρτα, με χρηματική εγγύηση και την άρτια υποστήριξη που προσφέρει στους πελάτες της και μείνετε σίγουροι για την ασφάλεια και τις μετακινήσεις σας.