Δεν θα θες να φύγεις!

2786 Επισκέψεις στο άρθρο

Είναι τόσο όμορφο και τόσο χαλαρωτικό που πραγματικά δεν θα θες να φύγεις! Αξίζει όμως κάθε σου στιγμή εκεί.

Χτισμένο σε μια προικισμένη τοποθεσία το Μέθεξις Boutique Hotel, κάτω ακριβώς από το μικρό θέατρο της Δημητσάνας και το μικρό άλσος που το αγκαλιάζει το ξενοδοχείο προσφέρει μια σπάνια θέα προς την ιστορική κωμόπολη αλλά και το φαράγγι του μυθικού Λούσιου ποταμού που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Στο κέντρο ενός τόπου μεγαλειώδους φυσικής ομορφιάς το ξενοδοχείο βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και τις επιταγές της Δημητσανίτικης αρχιτεκτονικής με κύρια στοιχεία την πέτρα και το ξύλο στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου. 

Το πετρόκτιστο ξενοδοχείο συνδυάζει άριστα τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία της περιοχής με το σύγχρονο design και την διαχρονική αισθητική, δημιουργώντας μια γοητευτική αύρα φιλοξενίας που κατακλύζει τους επισκέπτες και καθορίζει το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται. Η αίσθηση εκλεπτυσμένης πολυτέλειας που κυριαρχεί στο εσωτερικό και η αρμονία στην σύνθεση της επίπλωσης και της διακόσμησης συμπληρώνουν μοναδικά μια ιδανική διαμονή με πληθωρικές παροχές άνεσης και άριστες συνθήκες φιλοξενίας.

Τα 6 δωμάτια - σουίτες, σχεδιασμένα με γνώμονα την απόλαυση και την άνεση των επισκεπτών, αναβαθμίζουν την έννοια της φιλοξενίας και της διαμονής σε ένα μικρό ταξίδι απόλαυσης και ικανοποίησης των αισθήσεων. Οι παροχές των δωματίων αλλά και του ξενοδοχείου συνολικά θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες ενώ το άνετο parking που προσφέρει