Διακοπές σε άγρια ομορφιά

2878 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ξενοδοχείο «Niki Beach Hotel» βρίσκεται στην Καμαριώτισσα, στα 500μ. από το λιμάνι της Σαμοθράκης και 10μ. από την παραλία. Λειτουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες, ενώ ανακαινίστηκε πλήρως το 2007. Διαθέτει 37 δωμάτια τα περισσότερα με θέα στη θάλασσα και 3 σουίτες. 

Όλα τα δωμάτια του Niki Beach Hotel είναι διακοσμημένα με κλασσικά έπιπλα και αντίκες. Σιδερένια ή ξύλινα κρεβάτια και ντουλάπες με εξωτερικούς καθρέπτες, ενώ διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακό ελληνικό πρωινό στον πλούσιο μπουφέ, που προετοιμάζεται με τοπικά προϊόντα, στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου με θέα στη θάλασσα. Υπάρχει επίσης ένα lounge bar που περιλαμβάνει τζάκι και μεγάλους καναπέδες. Στην πισίνα του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας. 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ουσιαστικά στο κέντρο του νησιού και δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να εξερευνήσει εύκολα το νησί των Καβείρων. Ο διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός της Χώρας αλλά και ο αρχαιολογικός χώρος βρίσκονται 5χλμ από το ξενοδοχείο.

Επίσης ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει στο βουνό μέχρι τις βάθρες στα 14 χλμ καθώς και στα Θέρμα (ιαματικά λουτρά). Οι Βάθρες είναι φυσικές πισίνες διαμορφωμένες από τον καταρράκτη με σπάνια ομορφιά. Επιπλέον, μπορεί να κολυμπήσει στην παραλία Παχιά Αμμο η οποία είναι και η μοναδική με αμμουδιά και βρίσκεται 14χλμ στα νότια του νησιού