Εξυπηρέτηση πάντα μοναδική

Διαβάστηκε από 1361 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2019

Το Athina Luxury Suites είναι το μέρος για να μείνετε στη Σαντορίνη.

 
Ανακαινισμένο το 2016 , με πολυτελή υλικά, minimal design , υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πλούσιες παροχές το Athina Luxury Suites προσκαλεί όσους θέλουν να απολαύσουν την ιδιωτικότητα , άνεση και πολυτέλεια , πάντα με αυτό το μαγευτικό τοπίο από κάθε σημείο του ξενοδοχείου.

Βρίσκεται στην πιο προνομιακή τοποθεσία των Φηρών, στα βράχια της καλντέρας με απεριόριστη θέα στο διάσημο ηφαίστειο και το ηλιοβασίλεμα.
Ολόκληρο το νησί , μόλις λίγα βήματα μακριά από το κέντρο των Φηρών , συνδυάζοντας έτσι μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα . 

Η χαρά μας είναι να προσφέρουμε τη ψυχαγωγία και την απόλαυση και να κάνουμε την διαμονή του κάθε επισκέπτη αποκλειστική και αξέχαστη , τονίζοντας την ατομικότητα
και της ιδιωτικής ζωής .
 

 

που να μεινετε - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 • Αληθινό έργο τέχνης

  Οι IKASTIKIES Elegant Suites είναι μια μοναδικά σύγχρονη παρέμβαση στην αρχιτεκτονική παράδοση της καλντέρας στη Σαντορίνη. Όταν η αρχιτεκτονική ανταμώνει με τη ζωγραφική και τη γλυπτική και όλες μαζί φλερτάρουν με το φως, το χρώμα και τη θάλασσα, τότε το αποτέλεσμα είναι οι IKASTIKIES.
   2286023881 Περισσότερα
 • Η τέλεια βάση για αξέχαστες διακοπές

  Το Sienna Resort στη Σαντορίνη είναι ένα εντυπωσιακό και εντελώς ανεξάρτητο σύμπλεγμα υπερπολυτελών βιλών. Περιλαμβάνει  έξι πλήρως εξοπλισμένες επαύλεις η οποίες είναι περικυκλωμένες από έναν πανέμορφο κήπο. 
   2286024910 Περισσότερα
 • Για θεϊκή διαμονή

  Οι «Οικίες Φιλοξενία» στεγάζονται σε ένα παραδοσιακό κτίριο με μακρά ιστορία στον Καρτεράδο Σαντορίνης. Καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του σημερινού ταξιδιώτη, ο οποίος έχει την δυνατότητα να φιλοξενηθεί  σε ένα από τα 4 μοναδικά διαμερίσματα του καταλύματος.
   6974700795, 2286036589 Περισσότερα
 • Μοναδική εξυπηρέτηση κάθε φορά

  Το Athina Luxury Suites είναι το μέρος για να μείνετε στη Σαντορίνη. Ανακαινισμένο το 2016, με πολυτελή υλικά, minimal design , υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πλούσιες παροχές για όσους θέλουν να απολαύσουν την ιδιωτικότητα , άνεση και πολυτέλεια , πάντα με αυτό το μαγευτικό τοπίο από κάθε σημείο του ξενοδοχείου .
   2286024910 Περισσότερα