Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις!

1545 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι λάτρεις της ελληνικής και της μεσογειακής κουζίνας θα βρουν ένα «ναό» της στην υπέροχη Γιάλοβα.

Στο Εστιατόριο Ελιά θα βρείτε πλούσιες γεύσεις, ελληνικές και μεσογειακές, για το μεσημέρι ή το βράδυ σε ένα σύγχρονο, ατμοσφαιρικό μαγαζί με φόντο τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας και τον όμορφο κόλπο του Ναυαρίνου της νοτιοδυτικής Πελοπόννησου. 

Φαγητό εμπνευσμένο από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και με κύριο πρωταγωνιστή την… Ελιά. Μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερες γεύσεις και πιάτα φτιαγμένα με μεράκι. Το μενού διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών ακόμη και για παιδιά, ενώ η θέα που έχει το κατάστημα είναι πραγματικά μοναδική. Βλέπεις ακριβώς το σημείο όπου έγινε η ναυμαχία του Ναβαρίνου!

Δροσερές σαλάτες με βάση τα φρέσκα λαχανικά, και ελληνικά τυριά, μαγειρευτά, ζυμαρικά και φρέσκα ψάρια σε διάφορες συνταγές. Ακόμη και κρητικά πιάτα σε προσιτές τιμές. 
Όλες οι πρώτες ύλες προμηθεύονται από τοπικούς παραγωγούς ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τοπικά κρασιά που συνοδεύουν οποιοδήποτε πιάτο. Ανοιχτά από το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα καθημερινά, η «Ελιά» είναι ένα απλό στιλάτο αλλά και οικογενειακό εστιατόριο, όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα γεύμα με όμορφη θέα στη θάλασσα. 

Η «Ελιά» βρίσκεται στο παραλιακό δρόμο της Γιάλοβας, περίπου 6 χιλιόμετρα βόρεια της Πύλου, 9 χλμ. νότια του Costa Navarino και 50 χλμ. δυτικά της Καλαμάτας