Εμπειρία στην ωραιότερη λίμνη

Διαβάστηκε από 1977 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/4/2019

Η ωραιότερη λίμνη της Ελλάδας σας περιμένει να την ανακαλύψετε έχοντας για ορμητήριο ένα πραγματικό στολίδι.

 
Το MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA θεωρείται το στολίδι της Δυτικής Θεσσαλίας και είναι χτισμένο στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου. Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει.
 
Απέχει μόλις 20 λεπτά από την πόλη της Καρδίτσας και 15 απο τα Τρίκαλα, κάνοντας το αφετηρία για  στους πιο δημοφιλείς προορισμούς όπως την ωραιότερη λίμνη της Ελλάδας, τη Λίμνη Πλαστήρα (20 λεπτά), το πανέμορφο Περτούλι (20 λεπτά) και τα μαγευτικά Μετέωρα (35 λεπτά).
Κατα αυτόν τον τρόπο, σας δίνεται λοιπόν η ευκαιρία, παράλληλα με τη ζεστή φιλοξενία μας και τις παραδόσεις του τόπου μας να αποδράσετε με πλήθος εναλλακτικών δραστηριοτήτων!
 
Ανακαλύψτε την ομορφιά του τόπου και ζήστε την μοναδική εμπειρία της διαμονής στο MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA
 

 

που να μεινετε - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

  • Eυεξία, χαλάρωση και πολυτέλεια

    Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα, το Mouzaki Hotel & Spa προσφέρει πανοραμική θέα της Καρδίτσας και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει. Θα αποτελέσει την αφετηρία σας για τους δημοφιλείς προορισμούς στη Λίμνη Πλαστήρα, το Περτούλι και τα Μετέωρα.
     2445043450-2 Περισσότερα

τι να κανετε - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ