Επιλογή 4 εποχών

Διαβάστηκε από 1080 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/10/2017

Θες ένα μέρος που να μπορείς να πηγαίνεις ανεξαρτήτως εποχής; Το βρήκες!

 

Ο Ξενώνας Θόλος αποτελεί πλέον την ιδανικότερη επιλογή εναλλακτικού τουρισμού 4 εποχών με παροχές που δε βρίσκεις αλλού!.

Πρόκειται για ένα μικρό συγκρότημα που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Βαλτεσινίκο και σε υψόμετρο 1236μ. Ο Θόλος είναι ένα από τα λίγα καταλύματα με παραδοσιακή ταυτότητα που στεγάζει πραγματικά τις προσδοκίες σας για ζεστή φιλοξενία και ταυτόχρονα είναι ορμητήριο για μικρές αποδράσεις προς το Χιονοδρομικό του Μαινάλου.

Στις εγκαταστάσεις του Ξενώνας Θόλος ο επισκέπτης έχει την σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα δυνατότητα να συνδυάσει τις διακοπές του με τον βελονισμό, υπηρεσία που παρέχεται εντελώς δωρεάν, αναχωρώντας από το Βαλτεσίνικο ακόμα πιο φρέσκος.

Το διώροφο πέτρινο αρχοντικό με κύριο χαρακτηριστικό του τον πετρόκτιστο Θόλο κατασκευής του 1860, εκτός από τα δωμάτια  περιλαμβάνει και ένα παλιό κελάρι της εποχής του που σήμερα στεγάζει τον χώρο ευεξίας. Η δυναμικότητα του είναι 8 δωμάτια που δεσπόζουν σε αμφιθεατρική θέση στο ψηλότερο σημείο του χωριού.

Χτισμένο με οικολογική συνείδηση αξιοποιώντας ντόπια φυσικά υλικά όπως η πελεκητή πέτρα και το ξύλο και με διακόσμηση που σέβεται την παράδοση αναδεικνύει την αρχοντιά στην σύγχρονη εκδοχή της. Στο φιλόξενο σαλόνι έχει δημιουργηθεί για σας μια ιδιαίτερη γωνιά για το πρωινό σας, συντροφιά με το τζάκι μας τον χειμώνα και με την υπέροχη θέα όλο τον χρόνο. Ιδιαίτερη είναι η προσπάθεια που καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες  ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες  ένα πρωινό με τοπικό χαρακτήρα, που θα τους  τονώσει και θα τους δώσει δύναμη για τις δραστηριότητες της ημέρας τους.

 

που να μεινετε - ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ - ΛΑΓΚΑΔΙΑ

 • Σε πέτρινους θόλους και παλιά κελάρια

  Ο παραδοσιακός ξενώνας Θόλος στο Βαλτετσίνικο Αρκαδίας είναι ένα από τα λίγα καταλύματα με παραδοσιακή ταυτότητα που στεγάζει πραγματικά τις προσδοκίες σας για ζεστή φιλοξενία και ταυτόχρονα είναι ορμητήριο για μικρές αποδράσεις προς το Χιονοδρομικό του Μαινάλου. Η ιδανικότερη επιλογή εναλλακτικού τουρισμού 4 εποχών.
   2795082313, 6972016784 Περισσότερα

στεκια - ΒΥΤΙΝΑ - ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ - ΛΑΓΚΑΔΙΑ

 • Γευστικό χρώμα σε παραδοσιακή κουζίνα

  Τα Κόκκινα Πιθάρια βρίσκονται δίπλα από την πλατεία της Βυτίνας και είναι η συνεχής εξέλιξη της ορεινής γαστρονομίας. Σε μια πέτρινη σάλα με ατμοσφαιρικό περιβάλλον αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι διαφορετικό υπάρχει εδώ. Η κάβα με τα πιο αναγνωρισμένα κρασιά της Ελλάδας, το σβέλτο σέρβις και τα αρώματα από τα φαγητά θα σας βάλουν στο κλίμα.
   2795029030 Περισσότερα
 • Ταβερνομεζεδομπερδέματα που τα σπάνε!

  Στην κεντρική πλατεία του χωριού της Ζάτουνας, θα βρείτε ένα φιλόξενο ζεστό και παραδοσιακό μαγαζί με ξεχωριστά πιάτα και μοναδικές δημιουργίες από αγνά και φρέσκα υλικά του τόπου. Tο Ου Μπλέξεις, με συντροφιά την σόμπα τον χειμώνα κάνει την εμπειρία της εξόρμησης σας αξέχαστη στο μικρό κουτούκι.
   6973306226 Περισσότερα