Κακομάθετε τον εαυτό σας

Διαβάστηκε από 1910 αναγνώστες

Ο καθένας αξίζει στιγμές που θα «κανακευτεί» και θα «κακομάθει από την πολυτέλεια!

 
Στα χρόνια του Ομήρου, με προστάτες τον Ξένιο Δία και την Αθηνά την Ξενία, η φιλοξενία θεωρείτο πράξη αρετής.

Πιστοί στα ιδανικά αυτά το Crystal Mountain Hotel, στη γραφική Ανω Χώρα Ναυπάκτου σας προσκαλεί να βρείτε τη ζεστή «φωλιά» σας στο οικογενειακό σαλόνι του. Kουρνιάστε δίπλα στο τζάκι και αφήστε το να ζεστάνει το χειμωνιάτικο παραμύθι σας.

Επαναπροσδιορίστε τις αξίες της ζωής απολαμβάνοντας μικρές γουλιές από ό,τι είδος καφέ τραβάει η ψυχή σας ή τσάι του βουνού, το ελιξήριο που αναζωογονεί τις αισθήσεις. Συντροφεύστε το ρόφημά σας με παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από μυστικές σπιτικές συνταγές αλλά και φρέσκια, ζουμερή καρυδόπαστα περιχυμένη με λιγωτική σοκολάτα.

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα και φιλόξενα δωμάτια του ξενοδοχείου παρέχουν σύγχρονες ανέσεις σε μία ατμόσφαιρα θαλπωρής και οικειότητας. Παραδοθείτε στη ραστώνη που προσφέρουν τα queen & king size κρεβάτια και χαλαρώστε στο καθιστικό του δωματίου σας. 

Βυθιστείτε στην ηρεμία της φύσης, τη χαλάρωση που σας προσφέρει το ξενοδοχείο και κακομάθετε τον εαυτό σας σαν να μην υπάρχει αύριο...

 

που να μεινετε - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

  • Δώσε ενέργεια σε σένα και το περιβάλλον!

    Μέσα σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον, στο χωριό Κρυονέρια Ορεινής Ναυπακτίας, βρίσκεται το Omalia Village. Η διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με την εξαιρετική θέα και τους ήχους της φύσης επιδρούν ευεργετικά. Το σώμα χαλαρώνει, η ψυχή γαληνεύει, η διάθεση ξυπνά για αποδράσεις στη φύση.
     2634048000 Περισσότερα