Γαληνεύει την ψυχή σου

2633 Επισκέψεις στο άρθρο

Μια... εύκολη εξερεύνηση της πόλης του Ναυπλίου, στα σοκάκια, το λιμάνι και τα κάστρα, τα μπαλκόνια πάνω από τα στενά δρομάκια με το μοναδικό Ενετικό στιλ.

Αν ψάχνετε για διαμονή στο Ναύπλιο, ακριβώς στο κέντρο της παλιάς πόλης, η Πανσίον Αλθαία σε ένα από τα στενά δρομάκια του πόλης και σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία είναι η ιδανική επιλογή για εξερευνήσεις που θα σας εκπλήξουν!

Σε ένα ιστορικό κτίριο του «παλαιού Ναυπλίου» που χρονολογείται από το 1865, o ξενώνας Αλθαία έχει ανακαινιστεί με φροντίδα και πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του για τους επισκέπτες. Διαθέτει δίκλινα (superior, standard και οικονομικά), τρίκλινα, τετράκλινα δωμάτια και ένα οικογενειακό δίχωρο δωμάτιο/διαμέρισμα με κουζίνα.

Καθένα από τα δωμάτια είναι εξαιρετικά ευρύχωρα, φωτεινά και ευάερα, έχουν το δικό τους στιλ και όλες τις σύγχρονες παροχές για να εξασφαλίζουν στους επισκέπτες όλη την απαραίτητη άνεση κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η παραδοσιακή γοητεία της ιστορίας του κτιρίου και οι αναβαθμισμένες ανέσεις δημιουργούν μια ευχάριστη, χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε μία από τις πιο μαγικές και ρομαντικές πόλεις της Ελλάδας, το Ναύπλιο.
 
Το όνομα Αλθαία σημαίνει «θεραπευτικό φυτό» και επιλέχθηκε γιατί η διαμονή στην πανσιόν επουλώνει την ψυχή. Το κάθε δωμάτιο της πανσιόν Αλθαία έχει δικό του ξεχωριστό όνομα αφιερωμένο σε θεραπευτικό φυτό και έχει επιλεγεί ειδικά για να εκπροσωπεί την εμφάνιση, αίσθηση και διακόσμηση των δωματίων.

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Ναυπλίου μέσα από μια χαλαρωτική διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη!