Γεύσεις από τη Σαντορίνη

2332 Επισκέψεις στο άρθρο

Προσφέρει μια γεύση από την αυθεντική Σαντορίνη κι είναι ένα σημείο που όλοι αξίζει να ανακαλύψουμε!

 
Το εστιατόριο του Οινοποιείου Αρτέμη Καραμολέγκου είναι προορισμός!

Συνδυάζει τις κατάφυτες αυλές και τις βεράντες που προσφέρουν θέα στους αμπελώνες και τις παραλίες της ανατολικής ακτογραμμής της Σαντορίνης, με το επισκέψιμο Οινοποιείο, τους χώρους δεξιώσεων και μαθημάτων μαγειρικής.  Λουλούδια, αρωματικά φυτά,διακόσμηση με παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία,  χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε στο Aρωμα Αυλής θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας θα σας υποδεχθούν και θα σας προτείνουν πιάτα από την ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα που περιλαμβάνει το μενού μας, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με κρασιά από το Οινοποιείο μας και τον ελληνικό αμπελώνα. Σε όλες τις συνταγές δίνουμε έμφαση στα φρέσκα προϊόντα που παράγονται στη Σαντορίνη και στις Κυκλάδες. Το Αρωμα Αυλής λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το βράδυ και διαθέτει μεγάλο πάρκινγκ. Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας και να γνωρίσετε μαζί μας το αυθεντικό πρόσωπο της Σαντορίνης!

Οινοποιείο Αρτέμη Καραμολέγκου
Θεμελιωμένο πάνω στην οικογενειακή οινοποιητική παράδοση από το 1952, αλλά με σύγχρονη ματιά και διαρκείς επενδύσεις στον εξοπλισμό και τον ιδιόκτητο αμπελώνα, το Οινοποιείου Αρτέμης Καραμολέγκος συγκαταλέγεται στα 3 μεγαλύτερα της Σαντορίνης σε όγκο παραγωγής. Τα κρασιά μας κερδίζουν αδιαλείπτως διακρίσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς (IWSC, Mundus Vini, Decanter, TEXSOM) και η εξαγωγική μας δραστηριότητα αυξάνεται κάθε χρόνο. Τα κρασιά μας προσφέρονται για γευσιγνωσία, κατανάλωση και αγορά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα γευσιγνωσίας. Τα μέλη της εξειδικευμένης ομάδας φιλοξενίας, σΆ έναν ολοκαίνουργιο χώρο, παρέχουν στον επισκέπτη υπηρεσίες γευσιγνωσίας και ξενάγησης υψηλού επιπέδου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή οινική εμπειρία.