Για ποιοτικές και ξεκούραστες στιγμές

Διαβάστηκε από 1619 αναγνώστες

Ποιοτικές και ξεκούραστες στιγμές σε πολυτελείς σουίτες με μαγευτική διακόσμηση.

 
Μαγευτική διακόσμηση με πέτρα και χρωματιστό ξύλο. Επτά πολυτελείς αυτοεξυπηρετούμενες σουίτες. Αυστηρή επιλογή υλικών. Για ποιοτικές και ξεκούραστες στιγμές.

Όταν η πέτρα συνδυάστηκε με το χρωματιστό ξύλο και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά, δημιουργήθηκαν οι επτά πολυτελείς αυτοεξυπηρετούμενες σουίτες του ξενώνα Γιογκαράκης στο πανέμορφο Διακοπτό.

Οι σουίτες, μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως έξι άτομα, ενώ το μεγαλύτερο τετράκλινο διαθέτει και κουκέτα για τα παιδιά. Τα τέσσερα διαμερίσματα στο ισόγειο και άλλα τρία διαμερίσματα στον πρώτο όροφο  διαθέτουν τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι, ιταλικές κουζίνες πλήρως εξοπλισμένες και ευρύχωρο μπαλκόνι.

Στο ψυγείο σας περιμένει ένα πλήρες πρωινό με φρέσκα αυγά, ντόπια πορτοκάλια, ψωμί από τον παραδοσιακό φούρνο του χωριού και άλλες λιχουδιές που υπογράφει το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες έχουν φροντίσει την παραμικρή λεπτομέρεια.
 
Μέγιστη άνεση και υψηλή αισθητική που χρειαζόμαστε όλοι για ποιοτικές και ξεκούραστες στιγμές.
 
Τέλος, το συγκρότημα διαθέτει πάρκινγκ αλλά υπάρχει και στάση τοπικής συγκοινωνίας έξω από τον ξενώνα.

 

που να μεινετε - ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  • Yάδες Mountain Resort

    Στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, τα φιλανδικά σαλέ του «Υάδες Mountain Resort» περιμένουν να φιλοξενήσουν τις ιδιαίτερες στιγμές σας όλες τις εποχές του χρόνου…
     6948949763, 6947810442 Περισσότερα

τι να κανετε - ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ