Ιδιωτικότητα, άνεση και πολυτέλεια

- Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/11/2017

Ζητάς διακοπές και χαλάρωση στο πιο in μέρος του κόσμου; Βρήκες τον απόλυτο προορισμό.

 
Στο Athina Luxury Suites  η πολυτέλεια συνδυάζεται ιδανικά με την άνεση και την ιδιωτικότητα και παρέχει τις καλύτερες προϋποθέσεις για μαγικές διακοπές. Η πιο διάσημη Καλντέρα του κόσμου, αυτή της Σαντορίνης σε περιμένει να ατενίσεις το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου απολαμβάνοντας μοναδική εξυπηρέτηση που είναι πραγματικά μοναδική στην ανθρώπινη ζωή.

Η θέα κόβει την ανάσα ενώ το Athina Luxury Suites απέχει μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης των Φηρών για να συνδυάσετε τη διαμονή σας με την υπέροχη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση που προσφέρει η βασίλισσα των Κυκλάδων.

 

που να μεινετε - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 • Αληθινό έργο τέχνης

  Οι IKASTIKIES Elegant Suites είναι μια μοναδικά σύγχρονη παρέμβαση στην αρχιτεκτονική παράδοση της καλντέρας στη Σαντορίνη. Όταν η αρχιτεκτονική ανταμώνει με τη ζωγραφική και τη γλυπτική και όλες μαζί φλερτάρουν με το φως, το χρώμα και τη θάλασσα, τότε το αποτέλεσμα είναι οι IKASTIKIES.
   2286023881 Περισσότερα
 • Μην είσαι απλά ένας ακόμα ταξιδιώτης

  Η Philoxenia Collection είναι μια ελληνική εταιρεία Hotel Management, η οποία οραματίζεται την ανάπτυξη όλων των ξενοδοχείων που εκπροσωπεί. Το μότο της: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»! Δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες, ώστε να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Όλα είναι δυνατά!
   6987391111, 2286030384 Περισσότερα
 • Η τέλεια βάση για αξέχαστες διακοπές

  Το Sienna Resort στη Σαντορίνη είναι ένα εντυπωσιακό και εντελώς ανεξάρτητο σύμπλεγμα υπερπολυτελών βιλών. Περιλαμβάνει  έξι πλήρως εξοπλισμένες επαύλεις η οποίες είναι περικυκλωμένες από έναν πανέμορφο κήπο. 
   2286024910 Περισσότερα
 • Μοναδική εξυπηρέτηση κάθε φορά

  Το Athina Luxury Suites είναι το μέρος για να μείνετε στη Σαντορίνη. Ανακαινισμένο το 2016, με πολυτελή υλικά, minimal design , υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πλούσιες παροχές για όσους θέλουν να απολαύσουν την ιδιωτικότητα , άνεση και πολυτέλεια , πάντα με αυτό το μαγευτικό τοπίο από κάθε σημείο του ξενοδοχείου .
   2286024910 Περισσότερα