Κερδίστε χρόνο στις διακοπές σας!

Διαβάστηκε από 1496 αναγνώστες

Θέλετε να κερδίσετε χρόνο στις διακοπές σας; Τότε κάντε τις σωστές επιλογές!

 
Τις περισσότερες φορές ο χρόνος στις διακοπές μας είναι περιορισμένος. Για να δείτε τις ομορφιές της Αμοργού αξιοποιήστε την εμπειρία του Anemos Cars & Motorbikes στα Κατάπολα. Μπορεί να σας βοηθήσει προσφέροντας σας ένα αυτοκίνητο ή ένα μοτοποδήλατο.

Από το 2001 στο Anemos Cars & Motorbikes εργάζονται για να κάνουν τις διακοπές των πελατών τους πιο άνετες, με καινούργια και καθαρά οχήματα, ξεχωριστές πληροφορίες που αφορούν τις όμορφες και μαγικές τοποθεσίες της Αμοργού.

Εκμεταλλευτείτε τις υπηρεσίες και απολαύστε τη μαγεία της Αμοργού.

 

τι να κανετε - ΑΜΟΡΓΟΣ

  • Απόλαυση για τα μάτια και τον ουρανίσκο

    Ένα εστιατόριο της Αμοργού πάνω στην παραλία της Αιγιάλης με θέα την όμορφη Νικουριά, προσφέρει γεύσεις και μυρωδιές από Αμοργιανά πιάτα αλλά και σύγχρονη ελληνική και διεθνή κουζίνα. Χάρη στη τοποθεσία και το ευρύχωρο περιβάλλον του, το εστιατόριο Νησί λειτουργεί και ως χώρος για δεξιώσεις γάμων αλλά και παιδικών πάρτυ!
     2285073393 Περισσότερα
  • Γλυκαίνει τις διακοπές

    Το γλυκοπωλείο Καλλιστώ στην Χώρα της Αμοργού γλυκαίνει τις διακοπές σας από το 1997. Αποτελεί μία από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις του νησιού. Δοκιμάστε τα σπιτικά γλυκά, τις αλμυρές πίτες αλλά και το τοπικό παστέλι..
      2285074094 Περισσότερα