Ξεκούραση και οικολογία

- Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Βρείτε όλα όσα ζητάτε για τις διακοπές σας στην πολύμορφη Εύβοια.

 
Στο στενότερο σημείο της πολύμορφης Εύβοιας, ανάμεσα σε Ευβοϊκό και Αιγαίο, το νεόκτιστο βιοκλιματικό, αμφιθεατρικό ξενοδοχείο FILION ECO HOTEL σας υποδέχεται για να σας προσφέρει όλα όσα ζητάτε για τις διακοπές σας.

Η ηρεμία και ιδιωτικότητα, η άνεση των μεγάλων διαμερισμάτων και δωματίων του, οι ευρύχωροι εσωτερικοί και εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι, η αδιατάρακτη θέα από κάθε σημείο του στον Ευβοϊκό και τις ανατολικές ακτές της Αττικής, υπόσχονται μια μοναδική διαμονή.

Το βασικό χαρακτηριστικό όλων των διαμερισμάτων είναι η πρωτόγνωρη εμπειρία της σωστής θερμοκρασίας, υγρασίας και αερισμού που δημιουργεί η βιοκλιματική κατασκευή και η ευχάριστη διάθεση που αποπνέουν οι εικαστικές παρεμβάσεις, σε συνδυασμό με την απόλυτη εμπειρία ύπνου σε χειροποίητα στρώματα φυσικών πρώτων υλών και μενού μαξιλαριών.

Όταν, μάλιστα, όλα αυτά συνδυάζονται με την απόλυτη θέα του Ευβοϊκού, η απόλαυση της κάθε στιγμής στο έπακρο των αισθήσεών σας μπορεί να θεωρείται δεδομένη!

Το room service και οι τεχνικές ευεξίας που παρέχονται συμπληρώνουν ιδανικά τη διαμονή σας..
 

 

που να μεινετε - ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

  • Στους πρόποδες του Castello Rosso

    Το Πολιτεία Villas στην Κάρυστο Ευβοίας υπόσχεται στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.  Τα διαμερίσματά του βρίσκονται μόλις 5 λεπτά από την πόλη της Καρύστου και είναι αμφιθεατρικά χτισμένα δίπλα στην Παλαιά Χώρα. Οι Μεζονέτες και τα Studios χαρακτηρίζονται από καλαισθησία. 
     2224025425 - 6932636533 Περισσότερα