Μπαλκόνι με θέα την Πίνδο!

3600 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο ξενοδοχείο Κασσάρος στο Μέτσοβο η φινέτσα των δωματίων με την πέτρινη διακόσμηση, το σκάλισμα στα κεφαλάρια, τα χειροποίητα χαλιά και τα περίτεχνα ταβάνια του Μετσοβίτικου στοιχείου κλέβουν τις εντυπώσεις. Θαυμάστε τη μαγευτική θέα στην οροσειρά της Πίνδου.

 
Το ξενοδοχείο Κασσάρος βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μ. από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου. Χτισμένο το 1980 σε παραδοσιακό Μετσοβίτικο στυλ και ανακαινισμένο πλήρως τον Μάρτιο του 2010. Συνδυάζει την παράδοση και την πολυτέλεια αποπνέοντας ένα αρμονικό και ζεστό περιβάλλον.

Τα 26 δωμάτια από τα οποία τα 7 είναι σοφίτες, προσφέρουν μια ονειρεμένη διαμονή. Η φινέτσα των δωματίων με την πέτρινη διακόσμηση, το σκάλισμα στα κεφαλάρια, τα χειροποίητα χαλιά και τα περίτεχνα ταβάνια στο παλιό ύφος του Μετσοβίτικου στοιχείου κλέβουν τις εντυπώσεις και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με μαγευτική θέα την άλλοτε χιονισμένη και άλλοτε καταπράσινη οροσειρά της Πίνδου καθώς και τις γειτονιές του Μετσόβου. 

Το σαλόνι με τα χειροποίητα υφαντά και το ξύλινο μπαρ του ξενοδοχείου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο τζάκι, ενώ η αίθουσα πρωινού με παλιές επιτραπέζιες φωτογραφίες του Μετσόβου ταξιδεύει σε αλλοτινές εποχές. 

Ο συνδυασμός της φροντίδας του προσωπικού και η προτίμησή σας στο ΚΑΣΣΑΡΟΣ μπορούν να πετύχουν αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε!!!