Caretta Resort - Τορώνη

Caretta Resort - Τορώνη

Caretta Resort - Τορώνη

Caretta Resort - Τορώνη

Caretta Resort - Πόρτο Κουφό

Caretta Resort - Πόρτο Κουφό

Φύση και οικογένεια!

1990 Επισκέψεις στο άρθρο

Επιλέξτε κάποια από τις μαγευτικές τοποθεσίες της Χαλκιδικής, στην Τορώνη και το Πόρτο Κουφό, και απολαύστε ξεκούραστες διακοπές μέσα στην πανέμορφη φύση για εσάς και την οικογένεια σας.

Εάν αναζητάτε ένα ήσυχο περιβάλλον με απέραντη θέα (βουνό, πεδιάδα, πευκοδάσος) για ευχάριστες διακοπές, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Caretta Resort της Χαλκιδικής! 

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας της Τορώνης και διαθέτει ευρύχωρα, άνετα και διαφόρων τύπων διαμερίσματα σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, όμορφα διακοσμημένο και μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. 

Σε απόσταση από την κίνηση και την πολυκοσμία του παραλιακού δρόμου, με τα διάφορα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τους χώρους εστίασης και διασκέδασης, οι εγκαταστάσεις μας προσφέρουν έναν ασφαλή χώρο και για τα παιδιά σας, όπου μπορούν να παίζουν και να κινούνται ελεύθερα χωρίς κίνδυνο όσο εσείς απολαμβάνετε στον ίδιο χώρο τον καφέ ή το ποτό σας. 

Επιπλέον, το Caretta Resort διαθέτει για εσάς και την οικογένεια ή την παρέα σας διαμέρισμα στο Πόρτο Κουφό στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Το διαμέρισμα έχει μέγεθος 55 τετραγωνικά μέτρα και θα μπορούσε να ενοικιαστεί για να φιλοξενήσει περίπου 4 έως 6 άτομα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του κτιρίου και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι και μπάνιο. Πρόκειται για μία νέα κλασσική πολυτελής κατασκευή με μία ευρύχωρη βεράντα, όμορφη θέα στη θάλασσα σε ένα ήσυχο μέρος που απέχει μόνο 20 μέτρα από τη παραλία.