Όλα όσα χρειάζεστε

Διαβάστηκε από 1072 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/6/2017

Το ξενοδοχείο Grey House Apartments στη Σιθωνία Χαλκιδικής προσφέρει στα διαμερίσματά του άνετη διαμόνη σε ένα γραφικό περιβάλλον, κατάλληλο για οικογένειες και ζευγάρια.

 
Τα 7, προσφάτως χτισμένα, πολυτελή διαμερίσματα του Grey House Apartments βρίσκονται σε μια ήσυχη περιοχή της Νικήτης, του μικρού και όμορφου τουριστικού θέρετρου στην αρχή της χερσονήσου Σιθωνίας στην μαγευτική Χαλκιδική. Το φιλικό περιβάλλον και η οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τις ομορφιές της Σιθωνίας αποτελούν εγγύηση για αξέχαστες διακοπές.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 2 τύπους δωματίων και αφεθείτε στην πολυτέλεια του Grey House Apartments.

Τα στούντιος Deluxe μπορούν να φιλοξενήσουν 2-3 άτομα.Λειτουργικά, καλοσχεδιασμένα, με θέα στον κήπο και πλήρως εξοπλισμένα, τα deluxe στούντιο είναι η κατάλληλη επιλογή για δύο ή τρεις απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις.

Τα διαμερίσματα Superior μπορούν να φιλοξενήσουν 2-4 άτομα.Κατάλληλα για ζευγάρια, οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά, τα Superior διαμερίσματα μας προσφέρουν ανέσεις και υπηρεσίες που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.
 

 

που να μεινετε - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  • Mε το κύρος του πύργου και της Χαλκιδικής

    Το φιλικό, οικογενειακό ξενοδοχείο Ξένιος Ζευς στο κέντρο της Ουρανούπολης της Χαλκιδικής σας εγγυάται ποιότητα και άριστες υπηρεσίες. Είναι το μοναδικό ξενοδοχείο δίπλα στο βυζαντινό πύργο και στο λιμάνι από όπου μπορείτε να πάρετε το καραβάκι για να επισκεφτείτε το Aγιο Όρος.
     2377071274, 2377071185 Περισσότερα