Παντρεύει το χτες με το αύριο

1836 Επισκέψεις στο άρθρο

Θέλεις μια ορεινή απόδραση που να συνδυάζει φύση, περιπέτεια, αναψυχή, χαλάρωση και ζεστή φιλοξενία;

 
Η ιδανική επιλογή για εσάς είναι το Μικρό Χωριό Ευρυτανίας και ο ξενώνιας «Η ΓΩΝΙΑ», ένας μέρος που παντρεύει το χτες με το αύριο δημιουργώντας την αρμονία του σήμερα και κερδίζει τις εντυπώσεις καταφέρνοντας να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω στις προσδοκίες σας.

Βρείτε το ιδανικό ορμητήριό σας για μοναδικές εκδρομές στην υπέροχη ευρυτανική φύση με το Φαράγγι του Πάντα Βρέχει, τη Λίμνη των Κρεμαστών, το Κεφαλόβρυσο και το Μικρό Πάντα Βρέχει να βρίσκονται μόλις λίγα χιλιόμετρα μακρυά.

Επιπλέον ανακαλύψτε τις ομορφιές του καλοκαιρινού και του φθινοπωρινού Καρπενησίου καθώς ο ξενώνας «ΓΩΝΙΑ» παρέχει ασυναγώνιστες τιμές με το δίκλινο μέχρι το χειμώνα να κοστίζει μόλις 35-40 ευρώ τη βραδιά. 

Παράλληλα οργανώστε και ζήστε το γάμο ή τη βάπτιση των ονείρων σας σε μια περιοχή που η ομορφιά της και μόνο θα σας δώσει ονειρικές αναμνήσεις.

Κι αν σας μείνουν ακόμα απορίες, η Φωτεινή βρίσκεται εκεί για να σας τις λύσει και να σας συμβουλεύσει για τις καλύτερες επιλογές της περιοχής και πώς να δείτε εύκολα και ξεκούραστα όλες τις ομορφιές της περιοχής.