Ψητά και σουβλιστά για μερακλήδες

Διαβάστηκε από 1244 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/7/2019

Στην Αρκάσα της Καρπάθου οι σούβλες ετοιμάζονται, τα κάρβουνα ανάβουν, τα τηγάνια ζεσταίνονται και σε περιμένουν για απίστευτο φαγητό!

 
Στην ταβέρνα Parthenon στην Αρκάσα της Καρπάθου θα βρεις το πιο νόστιμο φαγητό που έχεις δοκιμάσει ποτέ! Σουβλιστά, κρέατα στη σχάρα, μακαρούνες και παραδοσιακά πιάτα του νησιού απογειώνουν τη γεύση σε μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα! 

Ο Νίκος και η Τασούλα σε υποδέχονται με το χαμόγελό τους και σε καλωσορίζουν στην παρέα του μαγαζιού, όπου όλοι, επισκέπτες και ιδιοκτήτες, γίνονται ένα!

Οι σαλάτες με τα ολόφρεσκα λαχανικά χρωματίζουν το τραπέζι, αλλά όταν έρχονται τα ψητά στη σούβλα που σπάνε μύτη όλοι προετοιμάζονται για το μεγάλο φαγοπότι!

Οι πατάτες που τηγανίζονται στη στιγμή συνοδεύουν το κοτόπουλο σχάρας, τα σουβλάκια, το κοντοσούβλι, τα παϊδάκια και τις πανσέτες, ενώ το καλό κρασί δημιουργεί το απαραίτητο κέφι για να... ανάψουν τα αίματα με τις μουσικές και τις μαντινάδες του Νίκου που αφήνει τη σχάρα και πιάνει τα όργανα!

Στην Κάρπαθο και στην ταβέρνα Parthenon το φαγητό γίνεται μια ολόκληρη ιεροτελεστία!