Σε καταπράσινο περιβάλλον!

1738 Επισκέψεις στο άρθρο

Θέλετε να ζήσετε τις διακοπές σας σε μαγευτική τοποθεσία με αύρα από αρχαία Ελλάδα;

 
Η προνομιακή τοποθεσία του Epidavros Plaza Hotel δίπλα στη θάλασσα και σε ένα καταπράσινο από δέντρα περιβάλλον, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και τα σημαντικότερα ιστορικά αξιοθέατα της Αργολίδας, κάνουν το ξενοδοχείο την ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη! Το ξενοδοχείο είναι πλήρως ανακαινισμένο ώστε να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες των επισκεπτών.

Στο Plaza Hotel θα βρείτε προσεγμένα και ευρύχωρα δωμάτια στον πρώτο όροφο, πρωινό και σνακς σ΄ένα καλόγουστα διακοσμημένο χώρο στο ισόγειο, και ποτό με ευχάριστους μουσικούς τόνους αργά το βράδυ. Στους  χώρους του ξενοδοχείου σας υποδέχονται  και  σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο μέγιστο βαθμό, σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, που θα κάνουν τις μικρές και τις μεγάλες αποδράσεις σας μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη εικόνες, γεύσεις και ηρεμία.
 Το   είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, από τον πρωινό σας καφέ μέχρι το βραδινό σας ποτό με μουσική που εναλλάσσεται συνεχώς ανεβάζοντας το κέφι. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε.