Σε μια πανέμορφη παραλία

Διαβάστηκε από 2065 αναγνώστες

Φόντο η θάλασσα και το Παλαμήδι και εξυπηρέτηση που θα λατρέψει ο καθένας σε ένα αληθινό μαγευτικό σημείο.

 
Μαγευτική θέα, πανέμορφη ακρογιαλιά και καταπράσινο περιβάλλον. Όλα αυτά μαζί με το μεράκι και την προσωπική φροντίδα συνθέτουν το υπέροχο καφέ – μπαρ restaurant «GRAMMES».

Στην μαγευτική παραλία των Μύλων Αργους, μπορείτε απολαμβάνοντας το μπάνιο σας  το πρωί στην ολοκάθαρη θάλασσα, να γευτείτε έναν από την ποικιλία των καφέδων, να πιείτε έναν ολόφρεσκο χυμό ή ένα παγωμένο αναψυκτικό ενώ το βράδυ να συνεχίσετε πίνοντας  το ποτό σας μέχρι το πρωί, η να γευτείτε τις γεύσεις του grill restaurant με θέα το μαγευτικό Ναύπλιο και το φωτισμένο κάστρο του.

Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 1999 όταν δημιουργήθηκε το καφέ – μπαρ restaurant «GRAMMES» η συνεχεία ήρθε το 2006 όταν λειτούργησε για πρώτη φορά και το εστιατόριο. Από τότε το Grammes Cafe Barδημιουργεί υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα από 1η Μαΐου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ενώ το Grammes Grill σας περιμένει ολόχρονα για μοναδικές γεύσεις!

 

που να μεινετε - ΝΑΥΠΛΙΟ

  • Η καλύτερη διανυκτέρευση

    Το Opora Country Living στο χωριό Πυργιώτικα της Αργολίδας αποτελεί μια νέα πρόταση για τις διακοπές σας παρέχοντας ενοικιάσεις εξοχικών καταλυμάτων. Είναι διαμορφωμένο σαν ένα μικρό χωριό από σπίτια, ένα κεντρικό κτίριο και τρία μικρότερα, σε country style, με πανοραμική θέα και μεγάλη εξωτερική πισίνα.
     2752022259 Περισσότερα