Σε μυεί στα μυστικά της τέχνης

2527 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Art Mainalon στη γραφική Βυτίνα αποτελεί ένα προορισμό - εμπειρία που συναρπάζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή!

Μια επίσκεψη στο Art Mainalon, θα σας συναρπάσει, η διαμονή σας εκεί απλά θα σας σαγηνέψει και η επιστροφή σας θα είναι δεδομένη. Μια πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση ποιοτικής διαμονής που ο καθένας μας θα πρέπει να απολαύσει και να βιώσει την μοναδική αυτή εμπειρία να περιστοιχίζεται από πραγματική τέχνη! 

Το Art Mainalon στη γραφική Βυτίνα αποτελεί ένα προορισμό - εμπειρία που συναρπάζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή! Ένα ξενοδοχείο - πινακοθήκη, με αυθεντικά έργα τέχνης και γλυπτά Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών να κοσμούν τα δωμάτιά του, δημιουργώντας μια πολύ ξεχωριστή πρόταση ποιοτικής διαμονής, συνοδευόμενη από πραγματική τέχνη!

Το ξενοδοχείο διαθέτει πενήντα καινούργια δωμάτια με θέα στην οροσειρά του Μαινάλου, στο χωριό και στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου, προσφέροντας την απόλυτη χαλάρωση και αναψυχή σε ένα πολυτελές περιβάλλον, το οποίο αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα.

Η φινέτσα των δωματίων υπογραμμίζεται από το πάντρεμα του παραδοσιακού στοιχείου με αυτό της τέχνης, καθώς κοσμούνται από αυθεντικά έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Αυτό που χαρακτηρίζει το διάκοσμο των δωματίων είναι τα χειροποίητα έπιπλα, φωτιστικά καθώς και τα προσεγμένα- επώνυμα υλικά κατασκευής και διακόσμησης.
Στο Art Mainalon, ο μοναδικός συνδυασμός της προσεγμένης αισθητικής και των άνετων χώρων εγγυάται μια απολαυστική διαμονή. Οι καλαίσθητες αίθουσες δένουν με τη γυμνή πέτρα και το ξύλο καθώς η μυρωδιά καμένου ξύλου αναδυόμενη από τα τζάκια διεγείρει τις αισθήσεις του επισκέπτη.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει στη τραπεζαρία του ξενοδοχείου το μυρωδάτο του καφέ μπροστά από το τζάκι με θέα στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου. Στο χώρο του μπαρ, οι lounge-bar πολυθρόνες, ο χαμηλός φωτισμός, η εντυπωσιακή ξύλινη οροφή και οι πίνακες με τις αυθόρμητες συνθέσεις τους, δίνουν στη νύχτα μια άλλη νότα και μια αισθαντική ατμόσφαιρα για ένα ποτό.

Στο Art Mainalon, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το γεύμα του στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Δειπνοσοφιστές». Η αισθητική του εστιατόριου είναι «χαλαρωτική» και χαρακτηρίζεται από τη «ζεστασιά», η οποία εξασφαλίζεται από την επιβλητική ξύλινη οροφή και το έντεχνο «δέσιμο» της πέτρας με το ξύλο. Το εστιατόριο διατηρεί τη καλλιτεχνική διάθεση, δεδομένου ότι κοσμείται από αυθεντικά έργα τέχνης , γλυπτά και πολυελαίους Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Αυτό που χαρακτηρίζει το εστιατόριο είναι το φρέσκο, ποιοτικό και καλομαγειρεμένο φαγητό με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, τα χειροποίητα γλυκά και το αρίστης ποιότητας κρασί. Ο συνδυασμός των παραδοσιακών γεύσεων με το απαράμιλλο σέρβις και τη θέα στο βουνό και στη πισίνα του ξενοδοχείου καθιστούν τους Δειπνοσοφιστές ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και εγγυώνται για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στη Βυτίνα.

Μια επίσκεψη στο Art Mainalon, θα σας συναρπάσει, η διαμονή σας εκεί απλά θα σας σαγηνέψει και η επιστροφή σας θα είναι δεδομένη. Μια πραγματικά πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη πρόταση ποιοτικής διαμονής που ο καθένας μας θα πρέπει να απολαύσει και να βιώσει την μοναδική αυτή εμπειρία να περιστοιχίζεται από πραγματική τέχνη!