Σουίτες στην καλντέρα!

3449 Επισκέψεις στο άρθρο

Τρεις ολοκαίνουργιες σουίτες χτισμένες στην πιο διάσημη καλντέρα του κόσμου, την μοναδική καλντέρα της Σαντορίνης.

Οι σουίτες του Enalion χτίστηκαν από την αρχή ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού δημιουργώντας χώρους εκλεπτυσμένης αισθητικής και αντιπροσωπευτικής σαντορινιάς ομορφιάς.Οι τρεις υπόσκαφες σουίτες με τις μοναδικές γραμμές, την κομψή διακόσμηση και τους άνετους χώρους βρίσκονται σε ένα σημείο της καλντέρας που σας προσφέρει ηρεμία και ησυχία.

Σουίτες φτιαγμένες με μεράκι και γούστο με άνετους χώρους και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σας προσφέρουν όλα όσα η διαμονή σας στην πανέμορφη Οία της Σαντορίνης πρέπει να περιλαμβάνει. Οι πολυτελείς σουίτες του Enalion στη Σαντορίνη, στην είσοδο του παραδοσιακού οικισμού της Οίας γίνονται ένα κομψό καταφύγιο αλλά και ένα στιλάτο ορμητήριο για να ζήσετε όλες τις συγκινήσεις που σας προσφέρει το μαγικό τοπίο της Οίας αλλά και το νησί της Σαντορίνης.

Μακριά από την πολυκοσμία στο Enalion Suites θα απολαύσετε τη γαλήνη του τοπίου στο χώρο με τα τζακούζι και τις άνετες ξαπλώστρες. Χαθείτε στη μαγεία του ηλιοβασιλέματος με ένα ποτήρι σαντορινιό κρασί και απολαύστε με την παρέα σας τις διακοπές σας στη Σαντορίνη με την θερμή και αυθεντική φιλοξενία που σας παρέχει το Enalion Suites.