Στη «Μύκονο του Χειμώνα»

3978 Επισκέψεις στο άρθρο

Βρείτε το στέκι σας στη «Μύκονο του Χειμώνα» και απολαύστε υπέροχες στιγμές!

To Polico Cafe, στην είσοδο του Λιβαδιού, λίγο έξω από την Αράχωβα σε μια τοποθεσία μαγική μπορείτε να γευτείτε ροφήματα και πολλά πιάτα μας.

O ζεστός, φιλόξενος χώρος υπόσχεται να σας δώσει στιγμές χαλάρωσης πάντα σε συνδυασμό με ωραία μουσική και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Το κάνεις στέκι σου επειδή εδώ θα βρεις και πλούσιο πρωϊνό από την Αλεξάνδρα με σπιτικά αυγουλάκια και croissant βουτύρου αλλά και brunch με γευστικές μπακέτες, απολαυστικό club sandwich ή σπιτική χορτόπιτα και τυρόπιτα. Για εσένα που θέλεις το γλυκό και ο νους σου είναι πάντα εκεί, το φυσικό μέλι του θείου Παναγιώτη θα σε εξιτάρει, ενώ για το σπιτικό κέικ μια δοκιμή θα σε πείσει πραγματικά για το τι είναι το Πολικό και τι μπορεί να κάνει.

 Για το βράδυ, θα ακούσεις τη συμβουλή του Βασίλη αν είσαι περισσότερο τύπος για απολαυστικό ρακόμελο ή για τσάι του βουνού από τις πλαγιές του Παρνασσού

 Η φιλική εξυπηρέτηση, η χαλαρή ατμόσφαιρα με έντονη ποιότητα και οι λογικές τιμές δεν θα σε αφήσουν σίγουρα ικανοποιημένο μόνο αλλά και θα το κάνουν στέκι σου για όλο το χρόνο!