Στη μέση του δάσους

Διαβάστηκε από 2068 αναγνώστες

Και ποιος δεν θα ήθελε να μένει σε ένα υπέροχο σημείο που το περικυκλώνει ένα πανέμορφο δάσος.

 
Σε υψόμετρο 900 μέτρων, ανάμεσα στο χωριό Μπελοκομίτης και στο φράγμα της λίμνης Πλαστήρα, μέσα στις βελανιδιές και τα έλατα, βρίσκεται το ξενοδοχείο Κτήμα Αλωνάκι που αποτελείται από 5 ανεξάρτητα κτήρια, δημιουργώντας ένα μικρό χωριό δίπλα στη λίμνη σε μια έκταση 27 στρεμμάτων.

Περικλείεται από το Πανεπιστημιακό δάσος που το διασχίζουν πολλά οικολογικά μονοπάτια, ιδανικό περιβάλλον για τους φυσιολάτρες και τους οπαδούς της περιπέτειας.

Μια πληθώρα δραστηριοτήτων αναψυχής περιμένουν με έμπειρους, παιδαγωγικά καταρτισμένους εμψυχωτές συνεργάτες των "Διαδρομών", να ψυχαγωγήσουν αλλά και να ¨εκπαιδεύσουν¨ στην ουσιαστική γνωριμία με τη φύση και την περιοχή, μεμονωμένα άτομα αλλά και συλλογικότητες, σχολεία και ορειβατικούς συλλόγους.

 

που να μεινετε - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

  • Eυεξία, χαλάρωση και πολυτέλεια

    Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα, το Mouzaki Hotel & Spa προσφέρει πανοραμική θέα της Καρδίτσας και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει. Θα αποτελέσει την αφετηρία σας για τους δημοφιλείς προορισμούς στη Λίμνη Πλαστήρα, το Περτούλι και τα Μετέωρα.
     2445043450-2 Περισσότερα

τι να κανετε - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ