Στιγμές πλάι στο κύμα

1561 Επισκέψεις στο άρθρο

Η αποθέωση του φαγητού έρχεται δίπλα στη θάλασσα!

Η ΜάνηBella στο Νέο Οίτυλο είναι καφέ και εδεσματοπωλείο μαζί για να καλύπτονται όλα τα γούστα και οι ανάγκες σου. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις εδώ την πολιτιστική σου εκδήλωση, να δεις φίλους αλλά και να κανονίσεις το πλάνο της παρέας για το σαββατοκύριακό σου.

Όπως και να κινηθείς, στην ΜάνηBella έχεις όλες τις επιλογές με το μέρος σου. Από καφέδες, ροφήματα και ελληνικά βότανα μέχρι «σπιτικά» σιροπιαστά, μανιάτικες τραβηχτές, φρέσκα ψαρομεζεκλίκια και φρέσκιες φρουτοσαλάτες η ΜάνηBella μπορεί να γίνει το στέκι σου για όλες τις εποχές και όλες τις παρέες.

Στη «ΜάνηBella» επιλέγουν τον «χειροκίνητο» τρόπο παρασκευής των προϊόντων. Δεν χρησιμοποιούν φούρνο μικροκυμάτων και στα ζεστά πιάτα η προετοιμασία γίνεται φυσιολογικά σε τηγάνι, σχάρα ή φούρνο.

Η διαθέσιμη ποικιλία της ημέρας εκφράζει και υποστηρίζει αυτήν την επιλογή, ενώ παραμένει σύμμετρη με την μικρή αλλά ποιοτική παραγωγή της γνήσιας τοπικής κουζίνας.

Δεν είναι μόνο ένα ζηλευτό για τη Μάνη στέκι και σημείο συναντήσεων αλλά και για τους επισκέπτες που περνούν και σταματούν για να δοκιμάσουν τους γευστικούς πειρασμούς και τα κορυφαία ποτά σούπερ αλχημειών και μοναδικών γεύσεων.