Στον ομορφότερο πεζόδρομο

2580 Επισκέψεις στο άρθρο

Στον ομορφότερο πεζόδρομο του Ναυπλίου θα βρείτε έναν υπέροχο προορισμό.

 
Η ταβέρνα «Ο Βασίλης» στο Ναύπλιο ξεκίνησε το 1989 σαν ένα μικρό οινομαγειρείο, το οποίο με την πάροδο του χρόνου, επεκτάθηκε, εκσυγχρονίστηκε και εναρμονίστηκε σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις, χωρίς να αλλάξει όμως τίποτα απο την ποιότητα και την καθαρότητα των βασισμένων στην Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, γεύσεών του.

Η ταβέρνα «Ο Βασίλης» στεγάζεται σε ένα πλήρες ανακαινισμένο κτίριο στο κεντρικότερο σημείο του Ναυπλίου, μέσα σε έναν απο τους ομορφότερους πεζόδρομους της πόλης.

Η σάλα της ταβέρνας έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει άνετα 70-75 άτομα κατά την χειμερινή περίοδο, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένη με συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού. Την θερινή περίοδο μπορείτε να απολαύσετε τις παραδοσιακές νοστιμιές μας στο μαγευτικό πλακόστρωτο πεζόδρομο μπροστά απο το μαγαζί, ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 100 περίπου άτομα.

 

τι να κανετε - ΝΑΥΠΛΙΟ

 • Για ασφαλείς μετακινήσεις

  ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε..  Από το 1952. Μεταφέρει καθημερινά επιβάτες και δέματαμεταφέροντας καθημερινά επιβάτες και δέματα από τη μια άκρη της Αργολίδας μέχρι την άλλη. Ταξίδια στα μεγάλα αστικά κέντρα προς και από πρακτορεία και σταθμούς των νομών Κορινθίας, Αρκαδίας, Αττικής.

   2752027423 Περισσότερα
 • Συνοδεύει τη... μαγεία της τέχνης

  Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, 50 μέτρα από την είσοδο του Αρχαίου Θεάτρου, το καφέ – μπαρ και εστιατόριο Xenia Επιδαύρου προσφέρει την καταπληκτική του φιλοξενία σε ιδιώτες και επαγγελματίες πουτο επιλέγουν είτε για τις εκδηλώσεις είτε απλώς για τη χαλάρωσή τους.
   2753022218 Περισσότερα

activities - ΝΑΥΠΛΙΟ

 • Διαφορετική ματιά στη γεύση

  Η ελληνική γαστρονομία αλλάζει μέσα από τη ξεχωριστή ματιά της Greco Food και τα συνεργαζόμενα εστιατόρια, καφέ, μπαρ, φούρνους και παντοπωλεία που χρησιμοποιούν τοπικά προϊόντα μαγειρεμένα με αυθεντικές συνταγές και αναδεικνύουν μέσα από αυτά την πολιτιστική κουλτούρα της περιοχής τους.
   6933469888 Περισσότερα

travels - ΝΑΥΠΛΙΟ

 • Ονειρέψου τις απόλυτες διακοπές!

  Το γραφείο ταξιδίων NAITRAVEL με έδρα το Ναύπλιο δημιουργεί για εσάς τα καλύτερα πακέτα διαμονή σε ξενοδοχεία και resorts στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας αλλά και ονειρεμένα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας!
   2752027423, 6983330130 Περισσότερα