Στους πρόποδες του βουνού

2742 Επισκέψεις στο άρθρο

Μακριά από τη βουή του κόσμου, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα Χιονοδρομικά Κέντρα του Παρνασσού βρίσκονται το ξενοδοχείο Zakas και τα Διαμερίσματα Δρυάδες στην Ανω και Κάτω Τιθορέα αντίστοιχα. Ο καθαρός βουνίσιος αέρας θα σας ανανεώσει, αφού αποτελεί και ιδανικό προορισμό για ορειβασία.

Στο χωριό της Κάτω Τιθορέας σας περιμένει το συγκρότημα 4 κλειδιών Δρυάδες Το Δρυάδες αποτελείται από 4 διαμερίσματα και πληθώρα εγκαταστάσεων, καθώς στο χώρο υπάρχουν γήπεδα τένις και μπάσκετ, που μπορούν να απασχολήσουν τα παιδιά ή και εσάς τους ίδιους.
 
Σε κάθε διαμέρισμα το σαλόνι έχει τζάκι και δορυφορική τηλεόραση, το μπάνιο υδρομασάζ και η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη.  Όλα τα καταλύματα ωστόσο, διαθέτουν μοναδική  θέα στο βουνό του Παρνασσού.

Στο χωριό της Ανω Τιθορέας, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά, θα βρείτε μαγαζιά, καφετέριες και  ταβέρνες. Το Χιονοδρομικό κέντρο της Αράχωβας απέχει 30 χλμ. 

Eπιπλέον, στο κέντρο της Κάτω Τιθορέας θα βρείτε το και το Hotel Zakas, ένα ξενοδοχείο 10 δωματίων. Κάθε δωμάτιο διαθέτει μπαλκόνι με θέα στον Παρνασσό και free wifi. Το πρωινό σερβίρεται σε αίθουσα δίπλα στο τζάκι. Το χιονοδρομικό κέντρο της Αράχωβας είναι 20 χιλιόμετρα μακριά.