Συνδυάσμος επιλογών

1736 Επισκέψεις στο άρθρο

Πολύ κοντά στο διάσημο Φαληράκι στη Ρόδο, αλλά αρκετά μακριά από την θορυβώδη του νυχτερινή ζωή, μπορείτε να έχετε και τις δύο επιλογές.

Το Zoes είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που διαθέτει μοντέρνα και άνετα δωμάτια, με θέα στον κήπο, στο βουνό, στη θάλασσα και στην πισίνα, που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα 2, 3 ή 4 άτομα.

Με τοποθεσία στο Φαληράκι είναι κοντά σε μια σειρά από αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος , όπως οι πηγές Καλλιθέας , η Παλιά πόλη της Ρόδου & παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το Ενυδρείο, το Water Park,το Kαζίνο, το γήπεδο γκολφ Αφάντου, τα Θαλάσσια Σπορ & πάρα πολλά άλλα!

Επισκεφτείτε τις θαυμάσιες παραλίες Λαδικό και Anthony Quinn, μπορείτε να τις επισκευθείτε μέσα σε 15 λεπτά με τα πόδια !

Το Zoes είναι ιδανικό για όλους τους τύπους των ταξιδιωτών, ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων και πολύ δημοφιλής επιλογή για όσους αναζητούν στις διακοπές τους, μια φιλική, ζωντανή & οικογενειακή ατμόσφαιρα, καθώς επίσης και μια καλή βάση από την οποία μπορούν να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή στο Φαληράκι, αλλά και να εξερευνήσουν την υπέροχη Ρόδο!