Τα σημαντικότερα τουριστικά έργα

Διαβάστηκε από 1021 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2019

Η Climatism έχει διαχειριστεί επιτυχώς τη μελέτη, το σχεδιασμό & την υλοποίηση σύνθετων εγκαταστάσεων κλιματισμού & ψύξης για ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες κ.ά..

 
Η CLIMATISM έχει διαχειριστεί επιτυχώς τη μελέτη, το σχεδιασμό & την υλοποίηση σύνθετων εγκαταστάσεων κλιματισμού & ψύξης για ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες, μεζονέτες, μονοκατοικίες και εξοχικές κατοικίες σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Αττικής, τα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Κρήτη, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
 
  • Πλούσια  εμπειρία σε έργα ανακαίνισης & αναβαθμισμένων ενεργειακών εγκαταστάσεων
  • Καινοτομία με σύνθετες λύσεις ηλιακής υποβοήθησης & λοιπών Α.Π.Ε.
  • Aριστος συνδυασμός εξοικονόμησης ενέργειας σε κλιματισμό, θέρμανση, ζεστά νερά & εξαερισμό.
  
 
Ανακαινίσεις / Αναβαθμίσεις ξενοδοχείων
Την περίοδο της κρίσης, ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για μια επαγγελματική μονάδα είναι η διαχείριση του κόστους λειτουργίας.
 
Ειδικότερα στις ξενοδοχειακές μονάδες το κόστος θέρμανσης & το κόστος ζεστών νερών χρήσης είναι μια από τις σημαντικότερες λειτουργικές δαπάνες σε ετήσια βάση. Οι μετρήσεις σε εφαρμογές της Climatism έχουν δείξει μειώσεις που ξεπερνούν το 70% σε ετήσια κατανάλωση.

 

που να μεινετε - ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

  • Αυθεντικότητα και αληθινή ομορφιά

    Με θέα τον γοητευτικό, γραφικό κόλπο της Αμμοοπής, το ξενοδοχείο Althea Boutique Hotel με τα πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματά του, λίγα λεπτά μακριά τόσο από τη θάλασσα όσο και από την πόλη της Καρπάθου, εξασφαλίζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.
     2245081152 Περισσότερα