Ταβέρνα με super θέα

7491 Επισκέψεις στο άρθρο

Στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων, η ταβέρνα Πινακωτή έχει μπαλκόνι με απεριόριστη θέα σε πασίγνωστα από την αρχαιότητα βουνά, αλλά και στην θάλασσα του Κορινθιακού για να απολαύσετε το φαγητό σας με το καλύτερο τοπίο.

Αν ψάχνετε μια πραγματική απόδραση σε χωριό, αν αναζητάτε πραγματικό ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, αν θέλετε γνήσιες, χωριάτικες, αληθινές γεύσεις, αν σας αρέσει, να βρεθείτε σε πραγματικό ελληνικό μεζεδοπωλείο, αν έχει σημασία για σας ο χώρος και το περιβάλλον, μόλις ανακαλύψατε το σωστό σημείο προορισμού.

Στην ταβέρνα Πινακωτή στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας βλέπετε τις εποχές να αλλάζουν, νιώθετε την μαγεία του Xειμώνα και του κάτασπρου τοπίου, αισθάνεστε την δροσιά του Καλοκαιριού, γίνεστε ένα με τα χρώματα της Aνοιξης, και απολαμβάνετε τον Ρομαντισμό του Φθινοπώρου.

Ανοικτά 365 μέρες τον χρόνο, σας ταξιδεύουμε στον κόσμο της καθαρής Ελληνικής Γεύσης, και σας προσφέρουμε όσα επιθυμείτε, για να ξεκουραστείτε, να ευχαριστηθείτε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε!